2789

بستگی داره به دکترت 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نگران نباش کسایی که تنبلی دارن ذخیره شون معمولا بالاست اگه هنوز نرفتی و وقت داری قرص اووبوست بگیر بخور که هر چند تا داری کیفیتش بالا باشه یکی دوماه باید بخوری

قرص و آمپول هم اولش چندتا میدن بعد روز۷،۶میرین سونو نسبت به رشد اونا باز هم بهتون آمپول میدن

همش میترسم بخاطر تنبلی تخمک زیاد نداشته باشم دکترم پریسا مصطفایی مرکز رویان هست

رویان رو نمیدونم کارشون چطوره من پارسال که تخمک کشی کردم 

سینال اف و هاش سی جی میزدم از روز سوم پریودی تا 11پربودی روز 12 پریویدی هم دوتا هاچ ام جی زدم باهم روز 14پریودی هم تخمک کشی قبلشم بهم مولتی ویتامین داده بود یه امپول دیگه هم بود میزدم تو بازو یادم نیست اسمشو

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
نگران نباش کسایی که تنبلی دارن ذخیره شون معمولا بالاست اگه هنوز نرفتی و وقت داری قرص اووبوست بگ ...

اره ذخیرم آزمایش دادم بالا بود وقت دارم ۲ ماه دیگه تخمک کشی دارم قرصی که گفتین واقعا تاثیر داره؟

رویان رو نمیدونم کارشون چطوره من پارسال که تخمک کشی کردم  سینال اف و هاش سی جی میزدم از روز سو ...

دعا کنید بار اول جواب بگیرم خیلی اذیت شدم پارسال نمیدونستم مشکل از شوهرم هست ۵ نوبت آمپول باروری زدم فولیکول خوب داشتم ولی نشد 

اره ذخیرم آزمایش دادم بالا بود وقت دارم ۲ ماه دیگه تخمک کشی دارم قرصی که گفتین واقعا تاثیر داره؟

عااالی هست میتونی دربارش تحقیق کنی اووبوست یکم فقط گرون هست شما یه بسته ۹۰تایی بگیر و روزی دو تا بخور 

برای منم دعا کنین

دعا کنید بار اول جواب بگیرم خیلی اذیت شدم پارسال نمیدونستم مشکل از شوهرم هست ۵ نوبت آمپول باروری زدم ...

اگه همسرت هم مشکل داره با دکتر صحبت کن قرص فرتیل اید مردانه بهش بده خیلی ها با این خوب شدن 

دعا کنید بار اول جواب بگیرم خیلی اذیت شدم پارسال نمیدونستم مشکل از شوهرم هست ۵ نوبت آمپول باروری زدم ...

یعنی تخمک کشی کردی 

اصلا نترس خیلی راحته 

این چند وقت از نظر غذایی به خودت و شوهرت خیلی برس تخم بلدرچین بخورید حلوای خرما اجیل دمنوش اویشن و بابونه ابگوشت اینا خیلی کمک میکنه به داشتن تخمک و اسپرم با کیفیت مخصوصا خودت به شوهرت معجون بده