2789
یعنی تخمک کشی کردی  اصلا نترس خیلی راحته  این چند وقت از نظر غذایی به خودت و شوهرت خیلی ...

تشکر عزیزم متاسفانه همسرم به خورد و خوراکش نمیرسه یه هفته قبلش تازه یادش میفته 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تشکر عزیزم متاسفانه همسرم به خورد و خوراکش نمیرسه یه هفته قبلش تازه یادش میفته 

اشکال نداره 

تازه موقع تخمک کشی باید شوهرتون 3تا 5 روز قبل از تخمک کشی اسپرم رو تخلیه کنه که برا لقاح اسپرم تازه باشه همون چند روز هم بتونه بهترین غذاها و کمپرس یخ استفاده کنه خیلی خوبه

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
دکتر شوهرم بهش هیچی نداده

نمی‌دونم چرا دکترها قرص های درست و حسابی نمیدن بنظرم هر کسی قبل از پانکچر باید اووبوست رو استفاده کنه همسرش هم فرتیل اید مردانه

من ۲۳ تا فولیکول داشتم ۹تا تخمک شد بقیه پوچ بودن ولی اگه قرص میخوردم حداقل ۱۵تا تخمک باید میبودن

ازواسپرم هست فریز میکنیم

اشکال نداره 

فقط 4 رثز قبل تخمک کشی رابطه داشته باشید تا همون اسپرمی که هست در حد کم تازه باشه 

کمپرس یخ استفاده کنه چند روز قبل از تخمک کشی

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
اشکال نداره  فقط 4 رثز قبل تخمک کشی رابطه داشته باشید تا همون اسپرمی که هست در حد کم تازه باشه ...

سلام عزیزم

شما رویان میری؟

من همسرم مشکل داره ولی متأسفانه دکترش فقط فولیک اسید داده بهش!! تازه هیچ توضیحی هم نداده!! 

شما میدونید بهترین دکتر مردان تو رویان کیه؟

نگران نباش کسایی که تنبلی دارن ذخیره شون معمولا بالاست اگه هنوز نرفتی و وقت داری قرص اووبوست بگ ...

سلام عزیزم

شما رویان میرفتی؟

همسرم مشکل داره ولی متأسفانه دکتر براش فقط فولیک اسید نوشته!!!

شما میدونی بهترین دکتر مردان تو رویان کیه؟

عااالی هست میتونی دربارش تحقیق کنی اووبوست یکم فقط گرون هست شما یه بسته ۹۰تایی بگیر و روزی دو تا بخو ...

سلام عزیزم

شما رویان میری؟

من همسرم مشکل داره ولی متأسفانه دکترش فقط فولیک اسید داده بهش!! تازه هیچ توضیحی هم نداده!! 

شما میدونید بهترین دکتر مردان تو رویان کیه؟

سلام عزیزم شما رویان میرفتی؟ همسرم مشکل داره ولی متأسفانه دکتر براش فقط فولیک اسید نوشته!!! شما م ...

عزیزم من مشتاق میرفتم و قرار بود بعد از عید برم دوباره برای تخمک کشی که باردار شدم شکر خدا

ببین برای مردان فرتیل اید مردانه و ژل رویال و هفته ای یه دونه ویتامین ای عااالی هست

سلام عزیزم شما رویان میری؟ من همسرم مشکل داره ولی متأسفانه دکترش فقط فولیک اسید داده بهش!! تازه هی ...

من یکسال تمام رفتم مشتاق همش قرص های ایرانی میدادن بی فایده

خارجی خوردیم طبیعی باردار شدم بعد از دو سال

البته هر دو ورزش کردیم و دو تا ۴کیلو کم کردیم و من یوگا میرفتم

بادکش رحم هم رفتم

چیزهای سرد هم اصلا نخوردم

من یکسال تمام رفتم مشتاق همش قرص های ایرانی میدادن بی فایده خارجی خوردیم طبیعی باردار شدم بعد از دو ...

مرسی عزیزم که جواب دادی😍

یعنی تحت نظر پزشک طب سنتی بودید یا خودتون انجام میدادید؟

مرسی عزیزم که جواب دادی😍 یعنی تحت نظر پزشک طب سنتی بودید یا خودتون انجام میدادید؟

نه رفتم یه جا یوگا ماساژ هم میدادن همراه بادکش ماهه بعدش طبیعی باردار شدم 

فقط یه بار اقدام داشتم اونم دو روز بعد از پاکی و خدا بهم لطف کرد و طبیعی باردار شدم

اها راستی هفته ای دو بار پاچه و نخود برای صبحانه میخوردیم و هفته ای دوبار هم تخم مرغ رو با پیاز سرخ میکردم میخوردیم سه روز هم شیره و ارده

به همسرم هم یک شب درمیون عرق کاسنی میدادم

انشالله به زودی باردار بشی دوست عزیز