2777
2789
اره عزیزم شما طلاق خلع گرفتید یعنی اینکه حاضر هستید  با دادن مالی به شوهرتون طلاق بگیرید ، &nb ...

عزیزم یعنی باید پس بدم تا رای تایید بشه؟؟ من فقط لفظی گفتم هیچی رو امضا نکردم ، میتونم پس ندم و رای طلاقو تایید کنن؟؟ 

خدایا تو بساز ، تو بسازی قشنگتره...🦋🫠
عزیزم یعنی باید پس بدم تا رای تایید بشه؟؟ من فقط لفظی گفتم هیچی رو امضا نکردم ، میتونم پس ندم و رای ...

نه عزیزم 

رای رو یجوری متنش رو برام بزار تا بیینم

رای تجدید نظر 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم این رای دادگاه تجدیدنظر که به نفعم شد شوهرم به این اعتراض زده رفت دیوان

عزیزم باز نمیشه

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
یا نمیتونی متنش رو از روی عکس کپی کنی بفرستی؟

تجدیدنظر خواه آقا ش نسبت به دادنامه که متضمن صدور حکم بر الزام مشارالیه به طلاق زوجه خانم پ‌ به جهت عسروحرج می باشد به نظر نمیرسد،به اعتقاد قضایی هیات دادگاه دادنامه معترض عنه بر اساس دلایل و محتویات پرونده صادر و از حیث مبانی استدلال و رعایت اصول و تشریفات دادرسی خللی بر آن وارد نیست٫ وتجدیدنظرخواه هم دلیلی که موجبات نقض ان یا تعرض به مستندات را فراهم نماید ارائه ننموده است.اعتراض بعمل آمده با هیچکدام از شقوق مندرج در ماده ۳۴۸ از قانون آیین دادرسی در امور مدنی سال۷۹ منطبق نمی باشد ،نکته قابل ذکر اینکه وجود پرونده های متعدد بین زوجین صرفنظر از موضوع ونتیجه دلالت صریحی بر وجود کدورت و عدم محبت بین زوجین دارد. استرداد و بذل ۴ سکه و همچین تقاضای مالی زوج از زوجه در خصوص استرداد اموال از طرف زوجه مبین این استدلال دادگاه بدوی است.رد تجدیدنظرخواهی، دادنامه تجدیدنظرخواسته را تایید و استوار مینماید.

اره عزیزم اومد‌ متن دادگاه بدوی رو هم داری؟؟

اون پیش وکیلمه دادگاه بدوی ۲نفر اومدن شاهد که پیش اونا اعتراف کرد منو زده و پیام از خیانتش داشتم ٫بچه هم ندارم و ۳ ماه ازدواج کردم