2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم

297 بازدید | 17 پست

بچها من با خواهرشوهرم چند ماهه از عقدمون دعوای خیلی خیلی بدی افتادیم هرچی از دهنش  در اومد بهم گفت بهم من بخلطر داداشم باهات حرف میزدم اوندباعث اشنایی منو شوهرم شد گفت خودم کردم که لفنت بر خودم باد گفت تو هیچی نیستی و ....    گذشت ما الان باهم فقط در حد سلام علکیم  اصن نمیتونم دلمو باش صاف کنم نمیدونم چیکار کنم  اصن دلم هیچ وقت باهاش صاف نمیشه اصلا اصلااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راست میگ آدم نباید واسطه هیچ ازدواجی بشه.ادموازلطف پشیمون میکنین من نمی‌دونم چی بینتون گذشته ویکی مقصربوده ولی اینومطمنم اونیک واسطه بوده مسلماقصدش خیربوده معلوم نیس چی کردین ک ب غلط کردن افتاده.

منم با خواهر و مادر شوهر دعوای بدی داشتم الان ۴ ماه اومدم شهر خودمون دیگه پامو نذاشتم شهر اونا حتی یه زنگ بهم نزدن یه بار مادرشوهرم مریض شد زنگ زدم احوالشو بپرسم خیلی سرد جواب داد و هول هولکی خدافظی کرد😊

آره این حرفا هیچ وخ از یاد آدم نمیره 

هیچ وقت ی وقتا یواشکی گریه میکنم     دلم میخواد تیکه بشه تو بوترین لحظه زندگیم شوهرم   هیچی بهش نمیکف بعدا پشتم در اومد ولی اون موقع وقتی بدترین حرفارو میشنیدم هیچی بش نگف  هوف حالا احساسی شبیه تنفر نسبت به خواهرشوهرم دارم  با بچش خوبم ولی با خودش اصلا اصلاا

راست میگ آدم نباید واسطه هیچ ازدواجی بشه.ادموازلطف پشیمون میکنین من نمی‌دونم چی بینتون گذشته ویکی مق ...

ببین من به شدت سر این حرفش دلم شکست میشه ندونسته قضاوت نکنی😊 گناهش گردنت میمونه

برای هر دوتون طلب بخشش کنین. خیلی چیزا درست میشه. کینه نگه داشتن فقط قلب آدمو مریض می کنه. 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
منم با خواهر و مادر شوهر دعوای بدی داشتم الان ۴ ماه اومدم شهر خودمون دیگه پامو نذاشتم شهر اونا حتی ی ...

ولش کن 

خدا جای حقه جوابشونو میده  من به کارما اعتقاد دارم 

اره میدونم خودمم تو همین شرایطم فقط حفظ ظاهر میکنم وگرنه دلم میخواد ریختشونو نبینم 

بهم  گفت تو هیچ وقت خواهرم نمیشی😊  اصن نمیتونم فراموش کنم حرفاشو دلم خیلی شکست خیلی 

حتی نمیتونم تو چشماش نگا کنم

ببین من به شدت سر این حرفش دلم شکست میشه ندونسته قضاوت نکنی😊 گناهش گردنت میمونه

عزیزم شمااینجاتاپیک میزاری ک مانظربدیم دیگ این قضاوت کردن چ سمی بود؟من فقط نظرمودادم گفتم شاید کاری کردی ک طرف ازنیتش پشیمون شده