2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوتا دعا به اسم شوهرم توی خونه ی خاله اش پیدا کردم نمیدونم برا چین! یکیش رو شوهرم سوزوند یکی ...

وااای😑😖😖

ببرش پیش کسی که کار بلده بهت بگه چیه و از بین ببرتش

...

من چند سالی باردار نمی‌شدم و خیلی غصه می‌خوردم یک روز خواهر شوهرم و همسرش اومدند خونمون و با زبون بی زبونی گفتند که زن پدر شوهرم تو کار جادو جنبل هست و اون طلسمم کرده،اولش برام عجیب و مسخره بود ولی چون از همه جا ناامید بودم تو اینترنت کلی گشتم و دعاهای باطل السحر را پیدا کردم و برای خودم نوشتم ،شاید باور نکنید ولی دو ماه بعد باردار شدم

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
خواهر منو سه سال پیش یه خواستگارش بختش رو بست، سه میلیون داده بود به دعانویس، خودش اومد پیام داد گفت

باز شد؟من میخواستم بگیرم گفتن اونا موکل دارن و اجنه میان

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️

چنتا از فامیلای ماهم طلسم شدن و بختشون بستن هم دختر هم پسر😦

من ک اصلا اعتقاد نداشتم واقعا بهش ایمان اوردم

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔
باز شد؟من میخواستم بگیرم گفتن اونا موکل دارن و اجنه میان

ن خییییلی خواستگار داره چون خیلی زیباست، اما همه رو رد میکنه ولی چون سنش کمه گفتیم عیب نداره ۱۹ سالشه، گفتیم بزرگتر شد دیدیم باز مشکلش رفع نشده یکاری براش میکنیم

ن خییییلی خواستگار داره چون خیلی زیباست، اما همه رو رد میکنه ولی چون سنش کمه گفتیم عیب نداره ۱۹ سالش ...

اووو منکه نزدیک ۳۰سالمه 😔خیلی سخته هیچ جوره درست نمیشه نمیدونم چه کاری درسته و چه کاری غلطه

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️