2821
2789
عنوان

خواستگار

293 بازدید | 21 پست

سلام دوستان 22 سالمه 

من به مدت یه ماه با اطلاع خونواده با یه آقایی واسه آشنایی چت میکردم یبار خونه اومدن با خونواده یبارم بیرون رفتم جدا از این خواهرش و خونوادش یه سالی هست که منو میشناسن 

حالا بعد این یه ماه تقریبا این آقا اومدن پیشنهاد صیغه رو دادن واسه بیرون رفتن بیشتر و اشنایی با اینکه خودشون هم خیلی مذهبی هستن 

واز اونجایی که خونواده منم مذهبی هستن قبول نکردن گفتن تا الان دیگه هرچی بوده شناخته ما نمیتونیم صیغه اجازه بدیم پس فردا این قضیه نشه یه نفر هم بیرون شما رو ببینه آبروی ما میره 

حالا من میخوام بدونم نظر خونوادم منطقیه که میگن صیغه نه اگه میخواست آشنا بشه تا الان شده؟

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نظر خانوادت کاملا منطقی و درسته و به نظر من خیلی خودتو دست کم گرفتی که حتی روش شده همچین چیزی بگه.

ولی حتی اگه جایی چیزی گفتن که چندان منطقی هم نبود به حرفشون گوش بده.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

حق با خانوادته توهم حرف اونارو بزن و بگو اشنایی باهمین روال درغیر این صورت عقد 

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
بله بدون صیفه ام میشه اشنا شد😐بعدشم ی سال کافیه دیگه

یه سال خونوادش منو میشناسن خودش جداست واسه کارش یه شهر دیگس

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄
راست میگ دیگه  مگه میخواین چیکار کنین که گناهه😐

متوجه نشدم؟

نشو ها بی ارزش میشی عین خانوم بیاد عقدت کنه تواین یسال نتونسته اشنابشه میخواد صیغه کنه راحتتر اشنا ش ...

نه ببین من یه سال با خواهرش دوستم خودش اصن یه شهر دیگس

نظر خانوادت کاملا منطقی و درسته و به نظر من خیلی خودتو دست کم گرفتی که حتی روش شده همچین چیزی بگه. ...

میدونی خونوادش خیلی اصرار دارن میگن الان آشنا بشی رفت و آمد داشته باشیم بهتر از اینکه دو روز دیگه به طلاق کشیده بشه

حق با خانوادته توهم حرف اونارو بزن و بگو اشنایی باهمین روال درغیر این صورت عقد 

آخه بابای من دیگه همین روال چت بیشتر و هم دوست نداره و میگه اخلاق رفتار آدم و توی یه ماه هم میشه فهمید و اگه تو اخلاق بدی داشتی تو این دوستی یه ساله ای که با خواهرش داشتی مشخص میشد و اون واسه داداشش پا پیش نمیزاشت

نه ببین من یه سال با خواهرش دوستم خودش اصن یه شهر دیگس

الان چون باخواهرش دوستی و خودش ی شهر دیگست باید صیغش بشی ؟چطور جرات کرده همچین پیشنهادی بده؟ 

میدونستی یکی اینکارو کرد بعد پسره بهش تجاوز کرده ورفته گفتن چون محرم بودن جرم نیست ,میگم زوده هنوز ۲۲ سالته چقدر عجله داری حتی شده پنج سال بمونین اشنا بشین نیاز ب صیغه نیست 😕

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز