2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 21 پست
آخه بابای من دیگه همین روال چت بیشتر و هم دوست نداره و میگه اخلاق رفتار آدم و توی یه ماه هم میشه فهم ...

یماه خیلی کمه باید شیش ماه تا یسال طرفو بشناسی بعد بری زیر یه سقف وگرنه ازدواج نکن تازه پسره ازت دورم هست !! داری چشم بسته ازدواج میکنی

میدونی خونوادش خیلی اصرار دارن میگن الان آشنا بشی رفت و آمد داشته باشیم بهتر از اینکه دو روز دیگه به ...

فرض کن صیغه شدی و بعد دید خوشش نمیاد. قراره همینطوری هی بچرخه و مردمو صیغه کنه؟

محترمانه و منطقی بهش بگو ما همچین رسمی نداریم و خودم و خانوادم هم صلاح نمیدونیم. اگه قصد آشنایی بیشتر دارید بهتره توی خونه و زیر نظر خانواده باشه. هر موقع که خواستید؛ تشریف بیارید خونه. صحبت جهت شناخت و به قصد امر خیر حلاله پس دلیلی برای محرمیت نمیبینم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یماه خیلی کمه باید شیش ماه تا یسال طرفو بشناسی بعد بری زیر یه سقف وگرنه ازدواج نکن تازه پسره ازت دور ...

خب خونواده پسره هم با اینکه مذهبی هستن همینو میگن 

میگن با چت تنها که نمیشه شناخت بیاین صیغه کنین که یکی دوبارم حالا در ماه هم و بیرون ببینین   اما بابای من دوست نداره این مسائل باشه بعد نشه و اسم من بد در بیاد چون معتقده واسه پسر این رفت و آمدا و آشناییا حرفی نیست اما واسه دختر بعدا مشکل سازه

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄
فرض کن صیغه شدی و بعد دید خوشش نمیاد. قراره همینطوری هی بچرخه و مردمو صیغه کنه؟ محترمانه و منطقی به ...

این جواب منطقی و قشنگی بود مرسی 😁

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄
خب خونواده پسره هم با اینکه مذهبی هستن همینو میگن  میگن با چت تنها که نمیشه شناخت بیاین صیغه ک ...

چرا فقط چت؟ قرار بزارید همو ببینید مذهبی هم باشن باید به خواسته شماهم احترام بزارن از الان همه چیو تحمیل کنن نشونه خوبی نیست

الان چون باخواهرش دوستی و خودش ی شهر دیگست باید صیغش بشی ؟چطور جرات کرده همچین پیشنهادی بده؟  ...

نه ما اصلا همچین رسمی نداریم بابام گفت دخترمو از سر راه نیاوردم ....به نظرم پسر خوبی بود و تحقیق هم رفتیم خیلی مورد تایید بود خیلیییی ...