2777
2789

الان زیر پتوام شرایط عکس گرفتن ازشو ندارم زبونی میگم هیچی توش نیس ، قبول کن ازم 🤣

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یخچال من ترکیده فردا قراره مرتب کنم اصلا حوصله ندارم امروز کلی کار کردم خسته شدم 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
خسته نباشی

ممنون دوسه روز دیگه کار دارم تازه داشتم مرتب میکردم ی کم روحیه م بهتر بشه غروب یکی از دوستای قدیمی زنگ زد بهم گفت هنوززززززتواون خونه زندگی میکنی؟  گفت عوض کن اون خونه رو کلا بهم ریختم دیگه ذوق تمیز کاری ندارم خونم کوچیکه البته خونه خودم نیست پدر شوهرم داده ما زندگی کنیم هیچ شوقی ندارم ما کی خونه دار میشیم  

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم