__orkide___ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 7691 عنوان راکوتانی های عزیز تشریف بیارید 163 بازدید | 29 پست چند وقته درحال مصرف هستید؟حالتون اوکیه؟الان جوشاتون بهتره؟ ✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻 1401/09/12 | 23:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asal_gisoo عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 983 عزیزم قبل مصرف باید از کبدت مطمئن باشی. اینو فراموش نکن. خیلی مهمه.
nahiddd عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 19018 دو سال مصرف کردم صورتم صاف و بدون جوش شد ولی خشکی زیاد میاره و یک سال بعد قطع هم جوش تک و توک درمیاد برام مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
nahiddd عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 19018 عزیزم قبل مصرف باید از کبدت مطمئن باشی. اینو فراموش نکن. خیلی مهمه. هر ۴ ماه باید آزمایش بده قبل از مصرف و در حین مصرف مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
__orkide___ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 7691 عزیزم قبل مصرف باید از کبدت مطمئن باشی. اینو فراموش نکن. خیلی مهمه. آره عزیزم اوکیه مرسیمن یک ماه و نیمه دارم مصرف میکنم ✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
__orkide___ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 7691 هر ۴ ماه باید آزمایش بده قبل از مصرف و در حین مصرف دکتر به من گفته هر دوماه ✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
__orkide___ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 7691 دو سال مصرف کردم صورتم صاف و بدون جوش شد ولی خشکی زیاد میاره و یک سال بعد قطع هم جوش تک و توک درمیاد ... بابا همبن که بره از همه چی بهترهمن واقعا اعتماد به نفس اینکه ماسکمو در بیارم ندارم ✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
nahiddd عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 19018 دکتر به من گفته هر دوماه مال من گفت هر ۴ ماه بستگی ب جواب آزمایش قبل از مصرف داره مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
nahiddd عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 19018 بابا همبن که بره از همه چی بهتره من واقعا اعتماد به نفس اینکه ماسکمو در بیارم ندارم اره منم برگردم به اون زمان با وجود عوارض بازم مصرف میکنم چون فاجعه جوش داشت صورتم مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
__orkide___ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 7691 مال من گفت هر ۴ ماه بستگی ب جواب آزمایش قبل از مصرف داره آره من الان یک ماه و نیمه در حال مصرفم هیچ عوارضی نداشتم خداروشکرولی همش میگم کاش زودتر جواب بدهوای نمیدونی الان جوشا همه چرکییییی هی میترکه همش ریخته بیرون تو اینه نمیتونم خودمو نگاه کنمچطوری از این دوره عبور کنم واقعا خدا صبرم بده ✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
nahiddd عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 19018 آره من الان یک ماه و نیمه در حال مصرفم هیچ عوارضی نداشتم خداروشکر ولی همش میگم کاش زودتر جواب بده ... نترکون جوشاتو مثل من جاشون میمونه چاله و چول میشهصبور باش اولای مصرف جوشا زیاد میشن بعد خوب میشه کم کم مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
__orkide___ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 7691 اره منم برگردم به اون زمان با وجود عوارض بازم مصرف میکنم چون فاجعه جوش داشت صورتم ببین من میخواستم خودکشی کنمباور کنمن نمیتونم با جوش زندگی کنم من یک ساله به شدت شروع به جوش زدن کردم ۲۳ سالمه ۲۲ سالگی این بلا سرم اومد واقعا یک ساله روزگارم سیاهه افسردگی شدید دارمدکتر بهم گفت اخرین راهت راکوتانه کل امیدم به این قرصه ✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
nahiddd عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 19018 ببین من میخواستم خودکشی کنم باور کن من نمیتونم با جوش زندگی کنم من یک ساله به شدت شروع به جوش زدن ... نگران نباش من از ۱۴ سالگی جوش میزدم تا اینک تو ۱۹ سالگی راکوتان بم داد دکتر ای کاش زودتر میداد بم کم کم ک اثرش شروع بشه خشکی لب و بینی هم شروع میشه ولی دیگه باید صبور باشی مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
__orkide___ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 7691 نترکون جوشاتو مثل من جاشون میمونه چاله و چول میشه صبور باش اولای مصرف جوشا زیاد میشن بعد خوب میشه ک ... نه باور کن اصلا نمیترکونمانقدر دیگه چرکی میشه و میاد روی پوست صورتمو که میشورم میترکه خودشواااای خدا روزگار خیلی بدی رو دارم میگذرونم ✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻