2777
2789
عنوان

چیه آرزوتون؟

111 بازدید | 21 پست

آرزوتون چیه؟؟

بنظرتون کِی میام میگم ب آرزوم رسیدم:)

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی 

باورت میشه

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

شوهرم تو شغلش رسمی بشه، خییلی برامون سنگین تموم میشه وقتی برا همکاراش یه پاداش 13 میلیون میریزن برا همسرم یه تومن، تو رو خدااا از ته دلتون برامون دعا کنید

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
کار خوب داشته باشم

منم همین آرزو رو داشتم.. امام حسین معجزع کزد تو زندگیم.. من هرکاریو ک بود انجام دادم از ۱۶ سالگی و تا تهش رفتم و هیچی نشد..یهد تو اوج ناامیدی و با گریه شبانه روز خدا و امام‌حسین حاجتمو دادن ..با وجود بچه هام دارم کار میکنم و درامد دارم..سخته درکت میکنم 🥲❤

منم همین آرزو رو داشتم.. امام حسین معجزع کزد تو زندگیم.. من هرکاریو ک بود انجام دادم از ۱۶ سالگی و ت ...

وای چه عالی خدا رو هزار مرتبه شکر

دوست داشتی شغلت رو بگو

کاربری دست دو نفر

انشالله هممون برسیم ب اونچیزی ک دلمون میخواد..

امیدوارم صلاحمون تو خواستمون باشه♡

نخووووون امضامو                                                               مگه نگفتم نخون؟حالا که خوندی لدفااا یه صلواتم بفرس برام، مرسی اه😂❤ جان جدت لایکم نکن🤕