2777
2789
عنوان

فاصله سنی با خواستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 68 پست

همون اول رد میکردم مخصوصا تو این سن و سال ،ایشون در آستانه چهل سالگی و پختگیه و شما تازه اول جوونیته ،هردو اذیت میشید،اصلا شروعش نکن ک وابستگی هم پیش نیاد 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظور از هر پیشنهاد آشنایی ای صرفا ازدواج نیست بارها دیدم آقایون ب این بهانه چند سالی خانوم رو معطل ...

ایشون منو دیده بوده تو محل کارم و به رئیسم گفته بوده که با من صحبت کنه

بعد خودش اومد باهام صحبت کرد

منظور از هر پیشنهاد آشنایی ای صرفا ازدواج نیست بارها دیدم آقایون ب این بهانه چند سالی خانوم رو معطل ...

دقیقا تو نی نی سایت هر پیشنهادی رو به چشم پیشنهاد ازدواج میبینن حالا بزار دو روز بگذره شاید قصد و نیت دیگه ای داشت...

دخترداییم  ۲۷ سالشه شوهرش ۳۹ انگار پدرشه اون ی دختر شیک جوون همسرش هر چقدر ب خودش برسه بازم مرد ک ب سن چهل برسه دیگه سنش بالاست

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
اون با این سن ی مرد پختس و شما همسن منی هنوز شور شوق جوونی داری اون شور شوقش گذرونده حتی اگ تلاش کنه ...

همه شور شوق ندارن روحیات فرق میکنه مثلا من خودم که الان بیستو خورده ای دارم اصلااینجوری نیستم

کاربری دست دونفره
دخترداییم  ۲۷ سالشه شوهرش ۳۹ انگار پدرشه اون ی دختر شیک جوون همسرش هر چقدر ب خودش برسه بازم مرد ...

هر روزم با شوهرش بحث دارن با دوستات بیرون نرو زیاد سنگین باش این اداها چیه بچه بازی درنیار و... روزی هزار بار میگه غلط کردم

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖