2777
2789

اعصابم خورده ما ماشین نداریم دلمون خوش بود اینو مینویسم اما از صبحه هر کاری کردیم نتونستیم شما تونستین چیکار کنم 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نتونستم، هی مینویسه تاریخ تولد غلطه

من تا آخرش پیش میرم میگه از ipایران استفاده نمیکنید یا ارور تاریخ تولد میده یا میگه نمایندگیا پرن

سری قبل به اسم من کوییک درومد نگرفتم صدبارم پیام داد حتی تاریخی که گفتن تموم شد باز گفتن فرصت میدیم نرفتم

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
سری قبل به اسم من کوییک درومد نگرفتم صدبارم پیام داد حتی تاریخی که گفتن تموم شد باز گفتن فرصت میدیم ...

اصلا قرعه کشی نیست که به اسمت دربیاد الان متقاضیش زیاد شده

من تا آخرش پیش میرم میگه از ipایران استفاده نمیکنید یا ارور تاریخ تولد میده یا میگه نمایندگیا پرن

هر دفعه یه چی میگه، من بعد کلی ارور وارد شدم آی پی رو گفته نمایندگی رو گفته اونارم رد شدم، الان بعد آی پی اطلاعات و میزنم سال تولد رو نمیذاره بزنم نمیخاد باز نمیشه خودشم هی میگه اشتباهه سال تولد

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤