2777
2789

ما وکیلمون نه جلسه ای فعلا تشکیل شده هیچی اصلا بدرد نمیخوره ولی خنگه خنگه میخام عوصش کنم توروخدا کسی میدونه چطوری پولم پس بگیرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا پس نمیدن....اگرم بری کانون وکلا شکایت ..تمام پولت میره وقتتم هدر میره.....وکیلا کلا دزدن از نظر من....اونایی که خواهر برادر پدر مادرشون وکیلن منو نخورن.....حتما اونا استثناعن

خوب شد؟؟؟؟

متاسفم نمیتونه بگیری من ۷ تا وکیل عوض کردم اخرم شکست خوردم

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

ببین اولش من برا وکیل ده میلیون ریختم 

گفتم اخرش پرونده بسته شد ده تومن دیگه ش 

طی کردیم 

زد زیرش هی زنگ زنگ 

نه دادگاهی اومده نه چیزی 

تا الان ۱۲ تومن گرفته 

بعد میگه نمیاد دادگاه ۱۳ میلیون کن ۱۰ میلیونو .اخر با یه بچه کوجیک رفتم به زور 

نوشتیم دیگه ۱۳ میلیون باز بدم اخر کار ..

همشونم اینطورنا 

قبلش یه وکیل خانم گرفتم دو میلیون پونصد اولش دادم دیدم هیییییچ اصلا تکون نمیخوره تا من زنگ نزنم دو روز بعد کنسل کردم پولو نداد 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...