2777
2789

بچه ها خواهش میکنم فقط دعوا نداشته باشید

سوال واسم پیش اومده کلی هم تو گوگل راجبشون خوندم اما اونجوری که باید متوجه نشدم

الان بگید مسيحيان و یهودا یکتا پرستن یا نه؟

و فرقشون با مسلمونا چیه؟

و ی توضیح خلاصه ای از کارایی و اعتقاداتی که دارن لطف کنید

آره یکتا پرستن

قشنگ‌ترین تعریفی که از تعهد وجود داره، اینه که اگر یه نفر رو قلبا و با تمام وجود دوست داشته باشی،تعهد آسون‌ترین چیزیه که می‌تونی بهش بدی. چون هیچکس جز اون به چشمت نمیاد، و هیچکس نمی‌تونه به اندازه‌ی اون آدم برات زیبا، مهربون، و کامل باشه …‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله یکتا پرست و از ادیان ابراهیمی هستن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

بله یکتا پرستن

انجیل های مورد تایید هم ۴ تاست

انجیا متی، مرقس ،لوقا و یوحنا

یهودی ها هم کتاب تورات

البته چندتا کتاب مقدس دیگه هم هست

مثل سفر پیدایش، عهد عتیق، عهد جدید، مزامیر داوود و...

به تهش که بری مسیحیا بیشتر از ماها تو اعتقاداتشون پا فشاری میکنن نه اینکه تعصب داشته باشنا بلکه واقعا انجامش میدن و فرق ما با مسیحیا اینه که اونا ابراهیم رو فرزند خدا میدونن و ما خلیفه و پیامبر خدا 

اونا میگن ابراهیم رو کشتن و دفن کردن ولی ما میگیم ابراهیم رفت به آسمان پیش خدا و تا الان هم زندس 

کلی فرق تو باورامون وجود داره ولی هر دو خدا رو قبول داریم

راجع به یهودیا زیاد نمیدونم زیاد نخوندم

سکوتی از جنس فریاد. 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز