2777
2789
عنوان

ریجکت ویزا

4406 بازدید | 35 پست

نامزدم دانشجوعه.برای من درخواست ویزا داد دو سه ماه درگیر این پروسه بودیم،پرونده رو به یه آدم بیشعور سپردیم که فقط پولمونو بالا کشید هیچکاریم نکرد(خدا ازش نگذره فقط) ویزام ریجکت شد حالا گفتن نامه اعتراض بفرستید شاید یک درصد قبول کنن…

تورو خدا برام دعا کنید زندگیم به مو بنده،خانوادمم بخاطر دوری نامزدم هی فشار میارن و اذیت میکنن میترسم همه چی خراب بشه😔💔

منم خواهر خودتون بدونید،بااین سخت گیریا و زندگیای پر از استرسی که دخترا تو خانواده های ایرانی میکشن  تصور کنید منم الان تو چه وضعیتم.

تنها امیدم همین نامزدمه و زندگیمون…

میدونم محاله ولی تورو به خدا برام دعا کنید جواب نامه اعتراضمون رو بدن😭♥️

هرکس دعا کرد خدا انشالله حاجت دلش رو همین امسال بده🫂

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

به کدوم کشور؟دلیل رد شدن درخواستتون چیه؟

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه کدوم کشور؟چرا ریجکت‌شد

کانادا.. تحصیلی اقدام کردیم قانع نشدن که برای تحصیل میخوام برم

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
به وکیل نباید بسپرید اینا میشینن چیزا فیک مینویسن که آفیسر ویزا میفهمه دیگه

اشتباه کردیم واقعا…

وکیلتون کی بوده واسه کدوم کشور؟ اگه خواستی من می تونم واست نامه بنویسم.

برای کانادا.. نامه نوشتیم فرستادیم منتظر جوابیم😢

.دوسال پیش ما خانوادگی می‌خواستیم واسه سوئد اقدام کنیم.نزدیک به ۸ ماه درگیر پروسه های مختلف بودیم.پروندمون رو دادیم به یه وکیل بی تجربه(نمیدونستیم اینطوریه) ما رو به راهایی کشوند که نزدیک به ۴۰۰ میلیون ضرر کردیم.اخرم اینقد لفتش داد سن من از ۱۸ گذشت دیگه نتونستم تحت تکلف بابا و مامانم برم.اونام فقط بخاطر آینده من میخواستن برن  سوئد ،دیگه کلا کنسل شد.

به کدوم کشور؟دلیل رد شدن درخواستتون چیه؟

کانادا..قانع نشدن برای تحصیل میخوایم بریم

کانادا..قانع نشدن برای تحصیل میخوایم بریم

نامزدتم ویزا نشده؟

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .