2777
2789
عنوان

ریجکت ویزا

| مشاهده متن کامل بحث + 4406 بازدید | 35 پست
.دوسال پیش ما خانوادگی می‌خواستیم واسه سوئد اقدام کنیم.نزدیک به ۸ ماه درگیر پروسه های مختلف بودیم.پر ...

خدا لعنتشون کنه واقعا… ناامید نشو الان خودت میتونی برای دوره زبان سوئدی اقدام کنی دوباره 

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
پذیرش داشتی؟ بدون پذیرش ویزای تحصیلی نمیدن. 

پذیرش که گرفتیم از دانشگاه دیگه

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا لعنتشون کنه واقعا… ناامید نشو الان خودت میتونی برای دوره زبان سوئدی اقدام کنی دوباره 

من همینجا پزشکی قبول شدم امسال.دارم المانی میخونم یا تا یکی دوسال دیگه برم.یا بعد از عمومی انشالله. ایشالا کار شما هم درست شه خیلی پروسه استرس زایی هست.قشنگ درکت میکنم.

نامزذم الان سه ساله اون جا دانشجوعه

تتها راهی ک میتونی راحت بری اینه ک ازدواج کنی موسسه اولین پیشنهادش عقده عزیزم شما اونجوری ویزای همراه میگیری هر فعالیتی هم ک بخای انجام میدی

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .
من همینجا پزشکی قبول شدم امسال.دارم المانی میخونم یا تا یکی دوسال دیگه برم.یا بعد از عمومی انشالله. ...

الان راحت اقدام کنی میتونی بری،درسم بخونی فایده نداره چون رشته های پزشکی مدرک اینجارو که قبول ندارن باید از اول دوره ببینی.بیشتر از این نمون خلاصه

پس دوباره تلاشتون رو بکنید براش ولی ایندفعه خودتون بنویسید برای ما هم دعا کنید منتظر جواب ویزاییم

انشالله که ویزا بشی

برای کجا اقدام کردی؟

تتها راهی ک میتونی راحت بری اینه ک ازدواج کنی موسسه اولین پیشنهادش عقده عزیزم شما اونجوری ویزای همرا ...

اصلا باید ویزای همراه میگرفت گفت تو که میخوای درس بخونی تحصیلی اقدام کن.. ر.ید تو پرونده مام فکر کردیم حتما بهتر میدونه 🥲

اصلا باید ویزای همراه میگرفت گفت تو که میخوای درس بخونی تحصیلی اقدام کن.. ر.ید تو پرونده مام فکر کرد ...

نه عزیزم همون همراه اقدام کن ک زودتر نتیجه بگیری کانادا بخاطر محکوم کردن ایران به ایرانی هاهم سخت ویزا میده

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .
برای کانادا.. نامه نوشتیم فرستادیم منتظر جوابیم😢

کانادا خیلی کشور اذیت کنیه. مخصوصن الان که خیلی بدتر از قبل با ایرانی ها در افتاده و رسمن رفتیم توی لیست تحریمی هاشون.

امیدوارم یه افیسر مهربون پروندتونو بررسی کنه. خیلی شانسیه.