2789
عنوان

۱۷هفتگی

82 بازدید | 7 پست

سلام خوبید میگم امکانش هست ۱۷هفته سونو اشتباه تشخیص بده جنسیت رو.ان تی گفت پسر چند روز پیش رفتم گفتن دختر ولی حس خودم میگم پسره تمام تستامم پسر بوده الان بهرکی میگم گفتن دخترباورش نمیشه

بچه ها اگ چشمتون ب این متن خورد واسه براورده شدن حاجتم دعا کنید😭

جای خوب رفته بودی عزیزم؟منم ان تی بهم گفت نماش پسره ولی اصلا قطعی نیست.چهارشنبه انومالی دارم دل‌توو دلم نیست پسره یا نه دختره.جایی که من رفتم همه می‌گن همون که اول می‌گه درسته.ولی شما چون ۱۷ هفته انجام دادین دیگه دقیق‌تره

خدایا من به بخشندگی‌ات ایمان دارم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

جنسیت ان تی درست نیست.آنومالی دقیق هست.

انومالی ۴شنبه میرم.واسه کلیه رفتم سونو گفتم تعیین جنشیت هم واسم بزنه

جای خوب رفته بودی عزیزم؟منم ان تی بهم گفت نماش پسره ولی اصلا قطعی نیست.چهارشنبه انومالی دارم دل‌توو ...

منم ان تی رو پیش ی اقایی انجام دادم ک متخصص سونوگرافیه.۲۵ ساله سونو داره همه میگن خطا نداره.پریروزم خودم رفتم تعیین جنسیت ولی یه جای دیگه گفت دختره.ولی۴شنبه میرم انومالی

منم ان تی رو پیش ی اقایی انجام دادم ک متخصص سونوگرافیه.۲۵ ساله سونو داره همه میگن خطا نداره.پریروزم ...

چه بامزه من هم چهارشنبه باید انومالی انجام بدم.انشالله که سالم باشن هر دو نی‌نی‌هامون.ولی خیلی دوست داشتم زودتر بدونم دختره یا پسر

چه بامزه من هم چهارشنبه باید انومالی انجام بدم.انشالله که سالم باشن هر دو نی‌نی‌هامون.ولی خیلی دوست ...

دیگه نمی‌دونم واسه من هم همین که گفته نماش پسره ،پسره .یا چهارشنبه می‌گه دختره