2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ADHD اینی نیست که میگی یه اختلال هست و کلی علائم داره و باید از بچگی باشه و باید روانپزشک تشخیص بده

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوستدار محیط زیست و گیاهان و حیوانات🌲🐶 مجرد موندن تا اخر عمر از ازدواج غلط بهتره✒️آنتی ناتالیسم🧬 بر مادر و پدر بیفکری که معتقدن به بچه خیلی لطف کردن به دنیا اوردنش بدون این که از نظر مالی و اخلاقی و ژنتیکی وضع درستی داشته باشن و آینده و زندگی و سلامتی و روح و روان بچه براشون مهم نیست و عقده هاشونو سر بچه خالی میکنن لعنت🗡 بعضی ادم ها دیگران رو روانی میکنن پس به جای توهین کردن به بیماران روانی به اونایی که روانیشون کردن توهین کنید✅ هیچ وقت خودتو با فرد موفقتر از خودت مقایسه نکن چون شاید اون زندگی بهتر از تو داشته و اگه تو هم زندگی خوب اونو داشتی از اونم موفقتر میشدی یا اگه اون زندگی تو رو داشت از تو هم وضعش بدتر میشد🔐 اگه معتقدی دختر خوبه با پسر کوچکتر از خودش ازدواج کنه و شوهر کوچولوی بی عرضشو جمع کنه و خوبه زن خرج شوهرشو بده و از این حرفای چرت و پرت میزنی با من بحث نکن چون حوصله پیکمی هایی مثل تو رو ندارم☠️ تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و دیدم چه رفتارهای بدی با کاربرایی کردن که از خوبی ها و خوشی های زندگیشون میگفتن پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم🧿 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

زنداداشم گفت داره ولی اونقدر فرشته صفته ک من هیچ بدی ای ندیدم اصلا فرشته تو ذهن من قیافه زن داداشمه

نمیدونم علایمش چیع ولی خییییلی مهربون و صبور و خونگرم هست حیف زن داداشم از داداشم 😑 در این حد دوسش دارم

دیگه نمیدونم اینی ک گفتین چی چی هست ولی هر کی داره پس ادم خوبیه اخلاق خوبی داره

یادداشت کن به جای اینکه بگی

یادداشت برای وقتیه که فقط ایده ست .

ولی من وقتی میگم که میخوام بهش عمل کنم .

اخه فقط میخوان در هر صورت ادم رو بازخواست کنند .

مثلا میخواستم ماشین بخرم

میخواستم مغازه اجاره کنم و به جای حمالی واسه دیگران کسب و کار خودمو راه بندازم .

اما هر چی گفتم یکی بیاد با هم بریم مغازه ببینیم نیومدن .

بعد خودم رفتم املاکی دعوام کردن که تو دختری ریزه میزه ای آبروی ما رو بردی چرا تنها رفتی املاکی .

میگم میخوام کسب و کار خودمو بزنم میگن همینقدر پولی که در میاری بسه قانع باش .

میگم این مقدار پولی که در میارم ارزشش اندازه ی روزی یه وعده غذای ساده ست و هیچی نمیشه نه میتونم سفر برم نه میتونم زندگی کنم .

میگن تو دختری نباید خرج زندگی بدی بسه واست .

افکار طالبانی دارن به خدا 😭

اطلاعاتم کامل نیستولی تا جایی که می دونم Adhdتمرکز پایین هست

من اینجوریم که تمرکزم تو یک کار خیلی بالاست و چون تو اون کار خیلی عمیق میشم اون لحظه یکی صدام بزنه صداش رو نمیشنوم و چیزای دیگه یادم میره .

مثلا دارم اشپذی میکنم تمرکزم رو اشپذیه یکی صدام میکنه میگه کنترل رو بیار نمیشنوم چی میگه من اشتباهی یه لیوان اب میبرم بعد به من میگن چرا اینقدر حواس پرتی و تمرکز نداری ولی نمیدونن اونقدر که رو یه کار متمرکز میشم نمیتونم همزمان تو اون لحظه چیزای دیگه رو بشنوم