2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ADHD اینی نیست که میگی یه اختلال هست و کلی علائم داره و باید از بچگی باشه و باید روانپزشک تشخیص بده

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که وجود بیماری های روانی رو تکذیب میکنن ۲_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۳_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن «اسلام و مسیحیت هردو به یه اندازه برای من محترمن» ۴_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن✍️ تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و من حوصله چشم خوردن یا این که حسودها بیان بگن فیکی ندارم خودمو بدبخت نشون میدم تا کسی مزاحمم نشه پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم ✅ دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

زنداداشم گفت داره ولی اونقدر فرشته صفته ک من هیچ بدی ای ندیدم اصلا فرشته تو ذهن من قیافه زن داداشمه

نمیدونم علایمش چیع ولی خییییلی مهربون و صبور و خونگرم هست حیف زن داداشم از داداشم 😑 در این حد دوسش دارم

دیگه نمیدونم اینی ک گفتین چی چی هست ولی هر کی داره پس ادم خوبیه اخلاق خوبی داره

یادداشت کن به جای اینکه بگی

یادداشت برای وقتیه که فقط ایده ست .

ولی من وقتی میگم که میخوام بهش عمل کنم .

اخه فقط میخوان در هر صورت ادم رو بازخواست کنند .

مثلا میخواستم ماشین بخرم

میخواستم مغازه اجاره کنم و به جای حمالی واسه دیگران کسب و کار خودمو راه بندازم .

اما هر چی گفتم یکی بیاد با هم بریم مغازه ببینیم نیومدن .

بعد خودم رفتم املاکی دعوام کردن که تو دختری ریزه میزه ای آبروی ما رو بردی چرا تنها رفتی املاکی .

میگم میخوام کسب و کار خودمو بزنم میگن همینقدر پولی که در میاری بسه قانع باش .

میگم این مقدار پولی که در میارم ارزشش اندازه ی روزی یه وعده غذای ساده ست و هیچی نمیشه نه میتونم سفر برم نه میتونم زندگی کنم .

میگن تو دختری نباید خرج زندگی بدی بسه واست .

افکار طالبانی دارن به خدا 😭

اطلاعاتم کامل نیستولی تا جایی که می دونم Adhdتمرکز پایین هست

من اینجوریم که تمرکزم تو یک کار خیلی بالاست و چون تو اون کار خیلی عمیق میشم اون لحظه یکی صدام بزنه صداش رو نمیشنوم و چیزای دیگه یادم میره .

مثلا دارم اشپذی میکنم تمرکزم رو اشپذیه یکی صدام میکنه میگه کنترل رو بیار نمیشنوم چی میگه من اشتباهی یه لیوان اب میبرم بعد به من میگن چرا اینقدر حواس پرتی و تمرکز نداری ولی نمیدونن اونقدر که رو یه کار متمرکز میشم نمیتونم همزمان تو اون لحظه چیزای دیگه رو بشنوم