2777
2789
عنوان

تنها موندن بچه ها برای ۲ روز

| مشاهده متن کامل بحث + 1561 بازدید | 68 پست
یه هفته مریض بودم و بستری..بچه ام هم کوچیک و وابسته بود

الان بهتری ؟ 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله گذاشتم پیش مادر شوهرم البتع ما رفتیم سفر چند بارم پیش اومده 

عذاب وجدان داره میکشه منو 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
۴ تا ….. نمی‌دونم امروز تازه فهمیدم باردارم 

خدا حفظشون کنه الاپنجمی رو  بارداری ؟موقعیت سختی هست 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
خدا حفظشون کنه الاپنجمی رو  بارداری ؟موقعیت سختی هست

بله …. دقیقا شوهرم عاشق بچست اما من همین ۴ تا هم بسمه

مامانت گناه داره لااقل میذاشتیشون پیش همسرت میرفتی 

میتونه بره بگیردشون اینجوری نبوده قایم بکنم 

بچه هات چندقلوبودن؟ 

آرزوم دختردار شدنه ازخدا میخوام آرزومو برآورده کنه اگه امضامو خوندی وبرام دعا کردی خدا هزار برابر اونچه که تو دلته بهت بده اگه دعا نکردی بازم خداهزار برابر اونچه که تو دلته بهت بده والا به خدا دل همه شادبشه انگاردل منم شادشده 
فکر کردم همسرت میگه سقط کن و تو‌ناراحتی

نه من میگم سقط کنم اون میگه نه 

بچه هات چندقلوبودن؟ 

سه قلو 

سه قلو 

آخی حق داری خیلی سخته 

آرزوم دختردار شدنه ازخدا میخوام آرزومو برآورده کنه اگه امضامو خوندی وبرام دعا کردی خدا هزار برابر اونچه که تو دلته بهت بده اگه دعا نکردی بازم خداهزار برابر اونچه که تو دلته بهت بده والا به خدا دل همه شادبشه انگاردل منم شادشده