2777
2789

حدود هفت هشت سال پیش یکی از دخترای فامیل های نزدیکم(زیاد وارد جزییات نمیشم که شناسایی نشم)با هم دیگه دعوامون شد ولی حق با من بودش مادر پشت دخترشو گرفت 

در حدی که خانواده من با خانواده ایشون کات کردن ولی بعد از مدتی رفت امد و صحبت میشد ولی خیلی سرد و سر سنگین ولی من با اون دختر حرف نمیزدم 

دلم خیلی شکسته بود از این دختره نفرینش نکردم ولی سپردمش دست خدا گفتم خدایا میسپارمد دست تو قاضی باش 

تقریبا شش ماه بعدش یواش یواش یه اتفاقاتی افتاد مثلا داداش این پسره بی کار شدش و بعد از چند وقت با نامزدش(عقد کرده بودن )طلاق گرفتن 

و با پدرش دعواش شدش و از خونه زد بیرون و خونه یکی از فامیل دیگه زندگی میکرد و میکنه تا الان

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ولی به بقیه گفتن که سکته کرده ولی بعد چند وقت واقعیت معلوم شدش که خود کشی کرده 

ولی من میخوام خار و خفیف شدنشو بیشتر ببینم 

میخوام یه جوری خودشون اعتراف کنن چی شده و چرا خود.کشی کرده

چجوری ازشون اعتراف بگیرم؟

ولی به بقیه گفتن که سکته کرده ولی بعد چند وقت واقعیت معلوم شدش که خود کشی کرده  ولی من میخوام ...

شما واگذاری کردی بخدا 

پس دنبالش رو نگیر 

بیخیال

الان اون یه دختر کوچیک داره 

و خدا تو 

خدای اون دختر  کوچیک هم هست 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز