2777
عنوان

تصادف کردم

1205 بازدید | 31 پست

منو شوهرم با موتور بودیم یه نیسان انقدر تند میومد از بغل اومد بهمون زد منو شوهرم صورتمون داغون شد دندونامون خرد شد ماشینه که بهمون زد فرار کرد به نظرتون میتونیم از ستاد دیه ، دیه مونو بگیریم 

از طریق دوربین ها پیداش کنید و اقدام کنید

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ای وااای

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
از طریق دوربین ها پیداش کنید و اقدام کنید

دوربین اونجا زیاد بود ولی به هر کی میگیم میگه دوربینمون خراب بوده یا فیلمشو ضبط نکرده یکی هم اینقدر امروز فردا کرد اخرم گفت ضبط نشده هیچکس نتونسته پلاکشو بخونه از بس سرعت داشته

دوربین اونجا زیاد بود ولی به هر کی میگیم میگه دوربینمون خراب بوده یا فیلمشو ضبط نکرده یکی هم اینقدر ...

دقیقا مثل من 

من دخترم بغلم بود داشتیم از خیابون رد میشدیم ماشین زد به من دخترم پرت شد از بغلم کلی ضربه دید اینقدریکه گفتن زنده نمبمونه 

ولی هیچ‌شاهدی نداشتم دوربیناشونم همکاری نکردن 

پنجاه پنجاه مقصر کردن 

فکر کن من عابرپیاده رو پنجاه درصد مقصر کردن هنوز که یادم میاد دیوونه میشم

سالها دویدمو نرسیدم 💔