2777
عنوان

تصادف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 31 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلام عزیزم من شغلم ارزیاب خسارت بیمه اس.... عزیزم در زمانی که شخص ثالث دچار حادثه بشه و راننده مقصر از محل حادثه فرار کند شما باید شکایت خودتون بکنید و با رای دادگاه به صندوق خسارات بدنی مراجعه کنید

ارزیاب خسارت بیمه هستم اگر اینجا کارفرما داریم یا همسرتون کارفرما هست میتونم بیمه نامه مسولیت برای دوستان رایگان عیب یابی کنم تا از حبس و تبعات کیفری  براتون جلوگیری بشه  
زنگ بزن پلیس بیاد اگه اونطرفا دوربین داره  حتما چک میکنن پیداش میکنن

پلیس میگه خودتون برید دوربیارو چک کنین فقط یه نامه به ما داده اخه تا پلیس نره که به ما دوربینو نشون نمیدن

دوربین اونجا زیاد بود ولی به هر کی میگیم میگه دوربینمون خراب بوده یا فیلمشو ضبط نکرده یکی هم اینقدر ...

باید شکایت میکردین تا پلیس پیگیر بشه ..اصلا پلیس اومد صورتجلسه شد

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
 حتی اگه ما بیمه نداشته باشیم خسارت میدن

بله ربطی نداره  که بیمه داشتید یا خیر

ارزیاب خسارت بیمه هستم اگر اینجا کارفرما داریم یا همسرتون کارفرما هست میتونم بیمه نامه مسولیت برای دوستان رایگان عیب یابی کنم تا از حبس و تبعات کیفری  براتون جلوگیری بشه  
عزیزم چند روز گذشته از تصادف؟چند تا دندون تون آسیب دید؟اگه ناراحت نمیشی یکم توضیح بده

سلام عزیزم امروز میشه ۷ روز من سه تا از دندون هام شوهرم ۴ تاش اسیب دیده صورتمون هم که داغون شده شوهرم بینیش شکسته من هم سرم شکسته چشمام باد کرده و قر مز شده کلا از صورت داغونیم