2777
2789
عنوان

سلام

4556 بازدید | 28 پست

سلام عزیزم خوبی ببخش گلم یسوال داشتم ازتون ممنون میشم جواب بدین🙏

من تو این سه چهار سالی ک اقدام هستم اصلا یکبارم پریودم عقب نیفتاده همیشه همون تایمی ک فکر میکردم میشدم یعنی همه میگفتن اگه عقب بیفته یعنی رحم داره آماده میشه برا بارداری من آرزو بدلم موند ک فقط یکبار عقب بیفتم🥺

تو این سه چهار سال اقدامم  تا الان سه بار پانکچر شدم دوبار پارسال و یکبار هم امسال

پارسال ک پانکچر شدم هم ماهی ک پانکچر شدم هم ماه بعدش سر تایم خودم شدم اصلا عقب نیفتاد...

حالا من ماه پیش پانکچر شدم دارو پرگووریس استفاده کردم همونی هستم  ک ۵ تا تخمک بی کیفیت فقط داشتم و جنینی برام نموند ...بعد پانکچرم سر ۲۴ روز پریود شدم الان پریود دوم بعد پانکچرمه و حدود ۵ ۶ روزه ک عقب انداختم طبیعیه عزیزم؟ آخه میگن پریود دوم عقب بیفته طبیعیع ولی من حتی اون دوتا پانکچر قبلی هم سر وقتم شدم یا ممکنه خدا برا منم معجزه کرده باشه و باردار شده باشم آخه اقدامم کرده بودم

من همسرم ضعیف هستن از لحاظ تحرک و مورفو و دارو مصرف میکنن با همین وضعیت یبار سال ۹۷ طبیعی باردار شدم بخاطر مشکلی ک جنینم داشت هفته ۱۸ مجبور شدم سقطش کنم بعد اون دیگه باردار نشدم گفتم شاید چون یبار طبیعی باردار شده باشم بازم خدا بخواد بشم

یا دارم الکی خودمو امیدوار میکنم🥺

@باران31  

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باران جانم بیا لطفا

عزیزم اول از همه ان شااله که طبیعی باردار باشی، حتما آزمایش بده.

از طرفی هم بهم ریختن پریود بعد مصرف داروهای هورمونی طبیعیه. من هم ماهی که پانکچر و انتقالم دادم، دقیقا روی تایم خودم حتی با وجود مصرف پروژسترون پری شدم ولی ماهای بعدش تا ۵ روز هم شده عقب انداخت. به نظر من اینکه میگن عقب انداختن خوبه، جنبه علمی نداره، ولی ۵ تا ۷ روز عقب انداختن مشکل خاصی نداره.

قبلا هم برات نوشتم همسر هم آستنواسپرمی شدید هست، یعنی مورفو ۱، حرکت ۰ و کلا اسپرم داغون.  خودم هم که کلا پانکچر اول یه جنین بزور شد و منفی شدم. ولی شکر خدا، خدا خواست و با این شرایط سخت دقیقا ماهی که میخواستم مجدد پانکچر بشم باردار شدم.

ان شااله که شما هم خوش خبر باشی

عزیزم اول از همه ان شااله که طبیعی باردار باشی، حتما آزمایش بده. از طرفی هم بهم ریختن پریود بعد مصر ...

فدات بشم عزیزدلم ممنونم یعنی میشه منم طبیعی باردار بشم 🥺

ولی من هیچوقت عقب ننداخته بودم تو این مدتم خیلی دارو هورمونی استفاده کردم همش سر تایم خودم میومد

حالا نمیخوام دلمو الکی خوش کنم امید ب خدا هر چی خودش بخواد

ممنونم عزیزم شوهر من فعلا نمیاد دوباره بریم دکتر  میگه خسته شدم نمیخوام بریم دنبال درمان

۵ آذر رویان وقت گرفته بودم هر کاری کردم راضی نشد ک بیاد منم وقتمو کنسل کردم دوباره برا ماه دیگه وقت گرفتم شاید تا اونموقع راضی بشه بیاد ولی فکر نکنم چشمم آب نمیخوره اینور سال بیاد منم ذخیرم اومده پایین استرس اینو دارم فقط وگرنه تا هر وقت میگفت صبر میکردم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
فدات بشم عزیزدلم ممنونم یعنی میشه منم طبیعی باردار بشم 🥺 ولی من هیچوقت عقب ننداخته بودم تو این مدت ...

هدیه جان چندسالته؟ چند ماه به خودت استراحت بده چون شرایط روحی هم خیلی مهمه.

ببین من سال گذشته دقیقا شهریور پانکچر کردم که خیلی نتیجه اش بد بود و دکتر ما هم گفت ممکنه اصلا برام جواب نده. یکسال بیخیال شدم با اینکه ۴۰ سالم بود. ولی همیشه تقویتی هایی که فکر میکردم خوبه رو می خوردم. امسال تابستون که آمدم ایران و دکتر اسرافیلی هم حرفای دکتر اینجا رو تکرار کرد و گفت نهایت با دوز دارویی بالا دوتا تخمک بشه گرفت، دیگه گفتم توکل به خدا تلاشم را دوباره میکنم. تیرماه با دکترم ویزیت شدم و داروهای پانکچر رو خریدم و دقیقا روزی که قرار بود پری بشم و آمپولها رو شروع کنم بیبیم مثبت شد. خدا رو هزاران مرتبه شکر. برات آرزوی همین معجزه رو به سلامتی دارم.

هدیه جان چندسالته؟ چند ماه به خودت استراحت بده چون شرایط روحی هم خیلی مهمه. ببین من سال گذشته دقیقا ...

عزیزم من ۳۵ سالمه ...بله درسته همسرمم همینو میگه میگه ب بدنت استراحت بده چرا میخوای پشت هم بری تو سیکل دارو هورمونی وارد بدنت کنی خطرناکه و اله و بله و... ولی خب ما خانما طاقتمون کمتره

ممنونم عزیزم خداروشکر گلم چقدر قشنگ خدا شما رو سورپرایز کرد قربونش برم خیلی بزرگو مهربونه 

قربونت برم ممنونم ان شا الله از دعای شما 😘😘😘

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
عزیزم من ۳۵ سالمه ...بله درسته همسرمم همینو میگه میگه ب بدنت استراحت بده چرا میخوای پشت هم بری تو سی ...

ان شااله خدا به شما هم به زودی یه سوپرایز خوشگل و سالم میده.

ببین اینجا میگن حداقل سه ماه استراحت بین هر سیکل. حرف همسرت رو گوش کن، شرایط روحی خودت هم بهتر میشه ان شااله 

ان شااله خدا به شما هم به زودی یه سوپرایز خوشگل و سالم میده. ببین اینجا میگن حداقل سه ماه استراحت ب ...

ممنون عزیزم ❤❤

باشه گلم من فقط میخواستم بدم رویان پرونده تشکیل بدم دارو بگیرم و ان شا الله دیگه بعد عید برم تو سیکل ولی خب نمیاد چاره ای جز صبر ندارم ...تو این مدت میخوام خودمو تقویت کنم تا ببینم خدا چی میخواد عزیزم  با نی نی تو دلت برا منم دعا کن❤🤲🤲

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
هدیه جون بیا از خودت خبر بده. آزمایش دادی؟ جوابش چی شد  

سلام عزیزم خوبی ممنون ک پرسیدین

عزیزم پریود شدم با حدود ۷ روز تاخیر، سه چهار روز لکه بینی داشتم تا پریود شدم، کلا پریودم این ماه یجوری بود بهم ریخته بود 

گلم دعا کن خدا منم لایق مادر شدن بدونه حتما خیلی بی لیاقتم

باران جون بنظرت چ قرصی برا همسرم بگیرم ک نتیجه بده

یکی بهم گفت فرتیل اید و موتیلیتی بوست ک اینارو قبلا همسرم خورده نتیجه نداده پودر اندروفرتی هم میگن خوبه نمیدونم بگیرم یا نه

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام عزیزم خوبی ممنون ک پرسیدین عزیزم پریود شدم با حدود ۷ روز تاخیر، سه چهار روز لکه بینی داشتم تا ...

عزیزم اصلا اینطوری فکر نکن. شما لایق مادرشدنی که خدا انگیزه و مهرش رو توی دلت انداخته و حتما نتیجه تلاش و صبرت رو بهت میده.

واسه همسرت هم هر ویتامینی میدی، ادامه دار بده. ببین همسر من حدود ۴ سال بهش ویتامینهای مختلف دادم الان هم هر چی دستش بیاد مصرف میکنه. واسه مردها و حتی خانم ها طولانی مدت تقویتی ها جواب میده.

واسه تغذیه هم، همسرم رو مجبور کردم هر روز با صبحانه دو تا گردو و دوتا خرما حتما بخوره، اوایل کمی غرغر میکرد ولی بعدش براش عادی شد، ۴ ساله هر روز با صبحانه این دو مورد رو میخوره. یا غذا سعی میکنم خودم درست کنم و از بیرون و فست فوت نمیخوریم. حتی پیتزا رو هم خودمون درست میکنیم، یعنی خمیرش رو هم خودمون درست میکنیم. منظورم اینه که سبک تغذیه کنار ویتامینها مهمه. هر ویتامینی هم توی ایران هست و تهیه کردی، طولانی مدت مصرف کنید.

عزیزم اصلا اینطوری فکر نکن. شما لایق مادرشدنی که خدا انگیزه و مهرش رو توی دلت انداخته و حتما نتیجه ت ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم ان شا الله گلم

منم بهمسرم خرما و گردو میدم و تا حدودی اصلاح سیک دارین طفلی تو این سه سال کلی دارو خورده حالا میخاد فردا بره دکتر اورولوژ بهش بگه ک چ دارویی مصرف کنه.گلم ضرر نداره اینهمه سال پشت هم دارو خوردن؟من دلم میسوزه یوقت خدای نکرده براشون ضرر نداشته باشع

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام عزیزم خیلی ممنونم ان شا الله گلم منم بهمسرم خرما و گردو میدم و تا حدودی اصلاح سیک دارین طفلی ت ...

نه ضرری نداره. همش ویتامین و تقویتی هست. من گاهی داروها رو عوض میکردم، مثلا اگه دو ماه داروی ۱ بهش میدادم، دوماه داروی ۲ بهش میدادم، باز بعد دوماه مجدد داروی ۱. ادامه بدید همین سبک رو، ان شااله که به زودی نتیجه می گیرید و دلتون شاد میشه