2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 4556 بازدید | 28 پست
نه ضرری نداره. همش ویتامین و تقویتی هست. من گاهی داروها رو عوض میکردم، مثلا اگه دو ماه داروی ۱ بهش م ...

ممنونم عزیزم باشه همینکارو میکنم گلم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
نه ضرری نداره. همش ویتامین و تقویتی هست. من گاهی داروها رو عوض میکردم، مثلا اگه دو ماه داروی ۱ بهش م ...

سلام باران جون خوبی عزیزم

گلم من امروز اومدم دکتر برام آوابوست نوشت خوبه؟اول میخواست دها بنویسه ننوشت آوابوست نوشت 

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلا هدیه جون. اوابوسیت هم تقویتیه، خوبه مصرف کنی. دها قرص هورمونی هست

باران جان ببخش یسوال دارم میگم شما ک طبیعی باردار شدین بعد اقداماتون سریع بلند میشدین یا نه؟

من چون همسرم مشکل تحرک داره تا صبح سعی میکنم از جان بلند نشم

من مشکل کمر دارم تو این سه سال اقدام پدر کمرمم دراومده یه متکا بزرگ میزارم زیرم بعد با همون تا یساعت میمونم بعدش تا صبحم میخوابم ...الانم کمردردم عود کرده دیگه نمیتونم ب اون شکل اقدام کنم...البته دارم کارای آی وی افم هم انجام میدم ولی تا اون موقع گفتم طبیعی هم اقدام کنم شاید خدا خواستو نتیجه گرفتم 

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
باران جان ببخش یسوال دارم میگم شما ک طبیعی باردار شدین بعد اقداماتون سریع بلند میشدین یا نه؟ من چون ...

بله، خیلی زود. نهایتش بعد ده دقیقه بلند میشدم و میرفتم دستشویی چون از عواقب عفونت گرفتن می ترسیدم. اون اسپرمی که خوب باشه همون ده دقیقه به دیواره میچسبه و راهش رو پیدا میکنه. شما که همسرت مشکل داره، تعداد دفعات رابطه رو زیاد کنید.

من ماهی که باردار شدم، اصلا اقدام آنچنانی هم نبود. ببخشید که میگم ما مسافرت بودیم، توی اتاقمون توی هتل یه رابطه سریع داشتیم و بعدش بلافاصله رفتم حموم و بعدش هم آماده شدیم رفتیم برای شام. اون آخرین رابطه ما بود که روز ۱۴ سیکل هم بود و بعدش که بیبی چکم مثبت شد و کلا هیچ رابطه ایی نداشتم و نخواهم داشت تا بعد به سلامتی دنیا آمدن نینی کوچولو.

بله، خیلی زود. نهایتش بعد ده دقیقه بلند میشدم و میرفتم دستشویی چون از عواقب عفونت گرفتن می ترسیدم. ا ...

ممنونم عزیزدلم پس ما باید تلاش کنیم ک اسپرم رو تقویت کنیم ک دیگه نخوام ب اون حالت بمونم بخدا کمر نمونده برام😩خداروشکر عزیزم ان شا الله خدا تن سالم بهتون بده و نی نی نازتونو براتون حفظ کنه😘😘😘

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
بله، خیلی زود. نهایتش بعد ده دقیقه بلند میشدم و میرفتم دستشویی چون از عواقب عفونت گرفتن می ترسیدم. ا ...

باران جان شوهرم الان پودر اندروفرتی میخوره خوبه؟

خودمم آوابوست و فموبرا 

فمبورا همون فمبیون هست؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
باران جان شوهرم الان پودر اندروفرتی میخوره خوبه؟ خودمم آوابوست و فموبرا  فمبورا همون فمبیون ه ...

همسرت ویتامینهای تقویتی و غذای سالم بخوره، همیشه خوبه. من به همسرم اورتومول فرتیل پلاس میدادم. فکر کنم اندروفرتی هم یه جورایی مثل همونه و ویتامینهای زیادی داره. رابطه هم زیاد داشته باشید، تخلیه اسپرم هفته ایی دو تا سه بار، برای ساخت اسپرم های تازه  خوبه.  استرس به همسرت و خودت برای رابطه نده و اصلا به اقدام فکر نکن. یه زمانی که اصلا فکرش رو نمیکنی یهو سوپرایز میشی

باران جان شوهرم الان پودر اندروفرتی میخوره خوبه؟ خودمم آوابوست و فموبرا  فمبورا همون فمبیون ه ...

راستش نمیدونم فمبورا چیه و اندروفرتی هم نمیدونم چه ویتامینهایی داره. ولی هر ویتامینی هم در حد معقول استفاده کنید، به نظرم ضرر نداره 

همسرت ویتامینهای تقویتی و غذای سالم بخوره، همیشه خوبه. من به همسرم اورتومول فرتیل پلاس میدادم. فکر ک ...

بله عزیزم چشم ممنونم سعی میکنم همه رو انجام بدم توکل ب خدا ببینم چی میشه❤❤

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۴۲۴_۱۰۰۵۴۳_4g7e.jpg @باران۳۱    

مشکل خاصی نداری، کلا سلولهای cd56 و cd138 رو بررسی نکرده. اما خود اندومتر رو بررسی کرده و اینکه اندومتریوز هم نداری. گزینه اخر نوشته که کمی اندومتر ضخیم هست که واسه این شاید دکتر بهت دارو بده.

مشکل خاصی نداری، کلا سلولهای cd56 و cd138 رو بررسی نکرده. اما خود اندومتر رو بررسی کرده و اینکه اندو ...

ممنون عزیزم جواب cd138 هنوز آماده نیست

ممنون گلم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏