2777
2789

اول این که من اگر بزارم تاپیک ترسناک میگم دوم این که اگر نزلشتم حتما شوخی کرده بودم اول بخون ببین چی گذاشتم بعد فرت فرت نظر بده که فلانی پشم دانی  گفتی حق الماس گریبانگره منم میگم حق الماس بیشتر گریبانگیر کسایی هست که تهمت میزنن ناراکتی نیا و نخون وقتی چشمای قشنگت میبینه که دارم شوخی میکنم باید متوجه بشی ترسناک نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا منم باردارم دیگه بعضیا زیادی شلوغش میکنن!!!

عکس غذا نزارین باردار هست😐😐

تاپیک ترسناک نزنید باردار هست !!!

راه نرید باردار هست

آب نخورین باردار هست 😐😐😐

یجوری میگن انگار باردارا تافته جدا بافته هستن

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
 چرا نزنم ؟ مگه جرم بوده ؟ یعنی یه خانم حامله ببینه کلمه جن همونجا زایمان میکنه؟

😂😂ادا اصوله جانم

اینا همونایی هستن که پدر شوهر و فامیل شوهر در میارن تا یه بچه بیارن بس ادا میان

چرا نزنم ؟ مگه جرم بوده ؟ یعنی یه خانم حامله ببینه کلمه جن همونجا زایمان میکنه؟

شما چند سالته ؟بله ممکن بترسه خونریزی کنه یسریا حساسن یا با این چیزا برخورد داشته حالا بارداره می‌ترسه 

شما چند سالته ؟بله ممکن بترسه خونریزی کنه یسریا حساسن یا با این چیزا برخورد داشته حالا بارداره می‌تر ...

والا هبچ خانم بارداری با دیدن اسم جن تاحالا خونریزی نکرده🤣🤣🤣🤣

شما چند سالته ؟بله ممکن بترسه خونریزی کنه یسریا حساسن یا با این چیزا برخورد داشتم حالا بارداره می‌تر ...

من  ۲۱سالمه اون خانم باردار بیاد تو تاپیک ببینه شوخی بوده صدرصد علاوه بر خونریزی نکردن  با بچش میشینه می‌خنده نه این که حق الناس حق الناس کنه

والا منم باردارم دیگه بعضیا زیادی شلوغش میکنن!!! عکس غذا نزارین باردار هست😐😐 تاپیک ترسناک نزنید ...

به خدا من خواهرم بار دار بود ال میدید انگار نه انگار براش مهم نبود فقط.ذکر می‌فرستاد خونه هم همیشه تنها بود توی یه باغ بزرگ