2777
2789
عنوان

درد دختر بودن

2035 بازدید | 21 پست

راستشو بخواین دختر بودن دردای زیادی داره...اما شاید نباید تو پستوی خونه خودمونم بابت دختر بودن اینهمه درد می کشیدیم...

نیم ساعت پیش از درد شکم برای پروسه طبیعی پریود بیدار شدم...تا روی زانوهام رگ خون بود...مجبور بودم بشورم..و قاعدتا تو حیاط نمیشه...

رفتم توی حموم ابو باز کردم لباسامو سریع ی اب زدم ک بندازم لباسشویی..شد حدود چهار دقیقه...داشتم پامو میشستم ک بیام بیرون که با صدای فریاد پدر یهو قلبم و بدنم با هم شوک شدن...فریاد ک بیا بیرون نصف شب رفتی اون تو بیاااا بیرون...من تو حموم دستپاچه..از شدت درد دارم به خودم میپیچم و باز اون تکرار سوالاتش...جواب دادم مجبور بودم خونهایی ک تا روی زانومه بشورم..

و هق تو دلم زدم...دختر بودن خیلی دردا داشت..اما اینروزا من دردشو تو این خونه بیشتر و بیشتر از قبل میچشم...و البته اینجا خونه من نیست...

به امید روزی که مثل درخت اینجا نمونم و برم دور شم... 💔

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

🖤

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت دوست نداشتم دختر دار بشم چون‌خودم تو بچگی خیلی عذاب کشیدم ...پریود و خونه های سرد دستشویی تو حیاط بستن سوتین و دختر های معذب بودیم تو خونه مثل الان نبود دختر ها خودشون هنوز جیک نزده سوتین میخوان ما رو نداشتیم بپوشیم .....مثل برده تو خونه کار میکردیم حتی از سن کم 

😐😑اینا واقعیه؟

چرا که نع؟؟؟🙁

اینا خیلی عادیه چون اون درک نمیکنه تو در چه وضعیتی هستی فک میکنن نصف شبی هوای حموم زده به سرت

اسی به نظرم خیلی حساس نشو

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
هیچوقت دوست نداشتم دختر دار بشم چون‌خودم تو بچگی خیلی عذاب کشیدم ...پریود و خونه های سرد دستشویی تو ...

برعکس من 

دلم میخواد دختر دار بشم و باهاش مثل یه رفیق برخورد کنم

تو اوضاع الان پسر دار بودن هم سخت چون زیاد تو جامعه شغل خوب و اوضاع اقتصادی خوبی نیس 

برعکس من  دلم میخواد دختر دار بشم و باهاش مثل یه رفیق برخورد کنم تو اوضاع الان پسر دار بودن ه ...

نه دلم میسوزه آنقدر باید سختی بکشه تحمل دیدن سختیش رو ندارم .....وگرنه عاشق دختر بچه هام ...خودم تو بچگی خیلی سختی کشیدم

😢😢😢😢دختر بودن خیلی سخته

کاش حداقل خانواده ای بود تا دردی رو دردا نذاره

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

هیچوقت دوست نداشتم دختر دار بشم چون‌خودم تو بچگی خیلی عذاب کشیدم ...پریود و خونه های سرد دستشویی تو ...

دختر داشتن اول شعور میخواد بعد تخم گذاری و زایش...منم هیچ وقت نه دلم ازدواج میخواد ن دختر داشتن