2777
2789
عنوان

درد دختر بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 2043 بازدید | 21 پست
چرا که نع؟؟؟🙁 اینا خیلی عادیه چون اون درک نمیکنه تو در چه وضعیتی هستی فک میکنن نصف شبی هوای حموم ز ...

چاره ای نیست..اینم یکی از هزاران خشونت کلامی و فیزیکی ک داره...

کاش خدا کمک کنه بتونم بهترکار کنم و ازینجا برم

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

این خوبه دوسته من ماه رمضون یواشکی تو حموم غذا میخورد چون پدرشو برادراش نباید میفهمیدن اون پریوده او ...

💔😭

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یاخدا میگفتی تهوع دارم میخوام استفراغ کنم تا ولت میکرد

تازه بعد ازینکه واقعیتو گفتم بازم داد زد ک زودتر بیا بیرون 

این خوبه دوسته من ماه رمضون یواشکی تو حموم غذا میخورد چون پدرشو برادراش نباید میفهمیدن اون پریوده او ...

البته من خودم از اینکارا میکردم چون از پدرو‌برادرام خجالت می‌کشیدم وگرنه اونا خیلی خوب بودن  وقتی ازدواج‌کردم خیلی خوب شد هرچی میخواستم اتفاق نامزدم تنهایی میخوردم

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
مهتاب زیبا و عزیز من 💔 قلبم درد گرفت🥺

دلت اروم عزیزم.. باز بیا حتما... من سرم شلوغ بود سرنزدم له سایت ی مدت