2777
2789

من قبلا با یه پسری خیلی اوکی بودم در حد رفاقت خیلی صمیمی ولی خب اون خیلی درگیر من نبود ؛ برام ارزش و احترام قائل بود ولی اگه اشتباهی میکردم هم باید تاوانش رو میدادم ... اینجور شخصیتی بودم تو زندگیش ... بعد از یه مدت یکی از دوستام اومد کلی راجب این پسر پیش من بدگویی کرد انققددددد گفتو گفتو گفت که من اخر بدون هیچ حرفی اون رفاقتو با دکمه ی بلاک تموم کردم و از همون لحظه تا الان پشیمونم بابت اینکار حدودا ۶ ماه از این اتفاق گذشته و من حداقل هفته ای دوبار خوابشو میبینم و تقریبا هرروز یادش میوفتم ... این سری با وجود تموم تردیدایی که دارم میخوام بهش زنگ بزنم و معذرت خواهی کنم ... احتمال این که منو نبخشه و بگه به سلامت خیلی زیاده سر دوراهی بزرگی گیر کردم ... شما بودین چیکار میکردین ؟؟

(دوتا شرایط بد هم دارم ... اول این که پشت کنکوری ام و دوم این که پدر مادرم بشدتتتتت رو اینجور روابط حساسن و تا قبل از اینم دوستیم با این شخص کاملا پنهونی بوده ...)

"من از اینهمه انتظار خسته نمیشم قلب،ولی تو از اینهمه نیومدن خسته نشدی؟"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش زنگ نزن

اگه براش مهم بودی پیدات میکرد و دلیلشو میپرسید

میگن اگه میخوای بدون مشکل رانندگی کنی باید فکر کنی همه راننده های اطرافت دیونه اند اما  من میگم اگه میخوای راحت زندگی کنی فکر کن همه آدما دیونه اند ⬅️دیگه ن از کارهاشون ناراحت میشی ن از حرفاشون 🙃💜💙💚💛❤️❤️🖤
خانوادت دقیقا مثل خانواده منن پیام بده زنگ نزن

فرقش چیه؟

به نظرت حقیقتو بهش بگم یا چاشنی خالی بندی و دروغم قاطی کنم باهاش؟

"من از اینهمه انتظار خسته نمیشم قلب،ولی تو از اینهمه نیومدن خسته نشدی؟"