ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
پروپرانولول داد استرسی ام ولی کلااااا خیلی استرس دارم جالبه استرسم از اینه که نکنه طوریم بشه ولی ...
خودبیمار نگاری داری و راه حلش روانشناسه ..
ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
نه واقعا قلبم تپش داره و مثلا دست چپمم درد میکنه و سردردم دارم و سنگین میشه سرم همه آزمایشام ولیییی ...
عزیزکم همین استرستو باید با کمک روانشناس درمان کنی خب دیگ .. ئگرنه استرس قاتل خاموش جسمه .. کم کم نابود میکنه ادم و
میخوام بدونم این علائمی که گفتم همه میتونه از استرس باشه؟ من آزمایشام سالم بوده
بله میتونه از استرس باشه البته اینم بگم استرسهای پیشرفته مشکلات و بیماری های روان رو ایجاد میکنه.و اینکه تو مشکلات اعصاب ازمایش ها سالمه اکثرا.به نظرم یه ویزیت شو حتما.نهایت یه مشورتی میکنی بادکتر.و میدونی استرست عادیه یا از نوع بیماری