2789
عنوان

تپش قلب

197 بازدید | 17 پست

امروز سالگرد رفیقم بود یکمی گریه کردم قلبم درد میکنه با دست چپم یکم و کلا یکمی بی حال شدم

کلا ناراحتی میکنم اینطور میشم

دکترم رفتم قبلا گفتن استرس داری

چیکار کنم الان؟

دکتر چرا قرصی برات تجویز نکرد؟..

یه لیوان اب بخور و سعی کن نفسای عمیق بکشی

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دکتر چرا قرصی برات تجویز نکرد؟.. یه لیوان اب بخور و سعی کن نفسای عمیق بکشی

پروپرانولول داد

استرسی ام ولی کلااااا

خیلی استرس دارم

جالبه استرسم از اینه که نکنه طوریم بشه

ولی دکتر میگه مریضیتم از استرسه

۱۹ سالمه

پروپرانولول داد استرسی ام ولی کلااااا خیلی استرس دارم جالبه استرسم از اینه که نکنه طوریم بشه ولی ...

خودبیمار نگاری داری و راه حلش روانشناسه ..

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
خودبیمار نگاری داری و راه حلش روانشناسه ..

نه واقعا قلبم تپش داره و مثلا دست چپمم درد میکنه و سردردم دارم و سنگین میشه سرم

همه آزمایشام ولیییییی سالمه فقط دکتر میگه از استرسه

ولی من بازم استرس دارم

استرس دارم بدتر میشم و یادم میره بهتر میشم یکمی

نه واقعا قلبم تپش داره و مثلا دست چپمم درد میکنه و سردردم دارم و سنگین میشه سرم همه آزمایشام ولیییی ...

عزیزکم همین استرستو باید با کمک روانشناس درمان کنی خب دیگ .. ئگرنه استرس قاتل خاموش جسمه .. کم کم نابود میکنه ادم و

عزیزکم همین استرستو باید با کمک روانشناس درمان کنی خب دیگ .. ئگرنه استرس قاتل خاموش جسمه .. کم کم نا ...

همیشه میگم خودم میتونم اگه بدونم واقعا استرسه

روانشناس حس بدی میده بم

استرس انقدر مگه علائم داره؟

استرس کم کم کل اعضای بدن و نابود میکنه ..

تجربه اشو دارم

پروپرانولول داد استرسی ام ولی کلااااا خیلی استرس دارم جالبه استرسم از اینه که نکنه طوریم بشه ولی ...

برو دکتر اعصاب یه مدت دارو بخور داروها اینقدر بیخیال میکنن ادمو.یا اینکه با روانشناس حرف بزن روشهای کاهش استرس رو یادت میده

برو دکتر اعصاب یه مدت دارو بخور داروها اینقدر بیخیال میکنن ادمو.یا اینکه با روانشناس حرف بزن روشهای ...

میخوام بدونم این علائمی که گفتم همه میتونه از استرس باشه؟

من آزمایشام سالم بوده

میخوام بدونم این علائمی که گفتم همه میتونه از استرس باشه؟ من آزمایشام سالم بوده

بله میتونه از استرس باشه البته اینم بگم استرسهای پیشرفته مشکلات و بیماری های روان رو ایجاد میکنه.و اینکه تو مشکلات اعصاب ازمایش ها سالمه اکثرا.به نظرم یه ویزیت شو حتما.نهایت یه مشورتی میکنی بادکتر.و میدونی استرست عادیه یا از نوع بیماری