ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
پروپرانولول داد استرسی ام ولی کلااااا خیلی استرس دارم جالبه استرسم از اینه که نکنه طوریم بشه ولی ...
خودبیمار نگاری داری و راه حلش روانشناسه ..
ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
نه واقعا قلبم تپش داره و مثلا دست چپمم درد میکنه و سردردم دارم و سنگین میشه سرم همه آزمایشام ولیییی ...
عزیزکم همین استرستو باید با کمک روانشناس درمان کنی خب دیگ .. ئگرنه استرس قاتل خاموش جسمه .. کم کم نابود میکنه ادم و
میخوام بدونم این علائمی که گفتم همه میتونه از استرس باشه؟ من آزمایشام سالم بوده
بله میتونه از استرس باشه البته اینم بگم استرسهای پیشرفته مشکلات و بیماری های روان رو ایجاد میکنه.و اینکه تو مشکلات اعصاب ازمایش ها سالمه اکثرا.به نظرم یه ویزیت شو حتما.نهایت یه مشورتی میکنی بادکتر.و میدونی استرست عادیه یا از نوع بیماری