2777
2789
عنوان

کارم درسته؟

61 بازدید | 2 پست

بعضی وقت ها از کار خوبم حس خوبی نمیگرم بیشتر حس نگرانی میگرم .مثلا دوستم دو روز  پیش اومد وسایل هاشو گذاشت خونه ما رفت .البته اجازه گرفت وازمم صد تومن پول قرض گرفت .می‌دونم که احتیاج داشت .چون نا مادرش از خونه بیرونش کرده بودش .الانم وسایل هاش اینجاست .نمی‌دونم کار درستی کردم یا نه .

دوستم گفت یه چیز الکی بگو خانواده‌ت نگران نشن .ولی منم راستشو به خانواده‌ ام گفتم .گفتم نمیتونم دروغ بگم.اینم بگم میخاست بمونه ماهم مهمون بودیم گفتم برو فردا بیا مهمون دعوتیم واقعا هم مهمون دعوت بودیم نمی‌شد نرم .گفتم فردا بیا .البته نمی‌دونستم میخاد بمونه .خودمم ناراحت شدم که رفت .خونه اون یکی دوستش.خلاصه اومد خونمون .و شب رو موند .خلاصه من طوری نیستم که باهاش همدردی کنم 😐 ینی موندم چی بگم آخه . ولی خب احترام شو تو خونه داشتیم و پذیرایی خوب .فقط من یکم ضعیفم و دستم درد میکرد و اینکه پری بودم حوصله نداشتم و به خاطر مسعله آیی ناراحت .خلاصه سعی کردم بهش بد نگذره .امروزم بلیط داشت بردم با ماشین گذاشتم تو اتوبوس تا بره خونه خاله اش تهران .

خلاصه نمی‌دونم بهش خوش گذشت یا نه ؟کار درستی کردم یا نه ؟واقعا براش ناراحت بودم و استرس داشتم .نمی‌دونستم چطور همدری کنم.هستین بقیه شو بگم ؟

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

منک کاری که می‌تونستم بکنم .هیچی درباره داشته هام یا خاطرات خوبم نگفتم . لب تابمو بردم اتاق مامان و بابام تا نبینه یه وقت حسرت بکشه .

یا مثلاً منم یکم از مشکلاتم گفتم اینکه هیچ کسی بدون مشکل نیست . 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷