2777
2789
عنوان

آقایون سایت لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 38 پست
اخه چرا ؟ منم خودم همین حدسو زدم

ببین یه مثال برات میزنم مثلا یه خانمی عاشق شوهرشه بعد بیمارستان بستری میشه یه دکتر خوشگل میاد بالا سرش اون دوس داره هروز اون دکتروببینه ولی عاشق شوهرش متوجه میشی چی میگم

خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ولی یه چیزی ما زنا نگاه مردا رو خوب می‌فهمیم یعنی من خودم یه مرداز روهوس نگاهم کنه میفهمم از رو عشق ...

من انگار میفهمیدم که میخواد بازیم بده ولی چون خیلی با پسرا در ارتباط نبودم و نیستم زیاد متوجه نمیشم 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
پسرها خیلی بازیگرهای خوبی هستن هر وقت ب کسی خیلی اعتماد داشتی از همون ک فکر نمیکنی ضربه میخوری

دقیقا چقدر نامردن

من انگار میفهمیدم که میخواد بازیم بده ولی چون خیلی با پسرا در ارتباط نبودم و نیستم زیاد متوجه نمیشم& ...

پس درست حدس زدی عزیزم میخوادبازیت بده 

ببین یه مثال برات میزنم مثلا یه خانمی عاشق شوهرشه بعد بیمارستان بستری میشه یه دکتر خوشگل میاد بالا س ...

اره مرسی ازت ❤❤

برای ازدواج محاله برای سو استفاده تا دلت بخواد عشق تو دل بی صاحب مریضشون جا میشه .ولی غیر واقعی و زو ...

اونم به خاطر هورموناشونه 

اره مرسی ازت ❤❤

اصلابه فراموش بگیریم تو رو دوست داره تو باید دورتموند چون انتخاب اولش نبودی ۲چون الان متاهل هستش من احساس میکنم تو بی میل نیستی و تو توهمات خودت داری این میلو بیشترو بیشترمیکنی سعی کن کلا قطعش کنی

اصلابه فراموش بگیریم تو رو دوست داره تو باید دورتموند چون انتخاب اولش نبودی ۲چون الان متاهل هستش من ...

من همیشه تو ذهنمه . نمیتونم بیرونش کنم از ذهنم . ولی نه اینکه بخوام زندگیشو بهم بریزم یا .... تصمیم گرفتم هیچوقت دیگه نبینمش اینجوری راحت ترم 

من همیشه تو ذهنمه . نمیتونم بیرونش کنم از ذهنم . ولی نه اینکه بخوام زندگیشو بهم بریزم یا .... تصمیم ...

ببین سعی کن کلا از مغزت بیرونش کنی ببینم خیلی پیش هم میرفتین منظورم اینه خیلی راحت بودین هروزهمو میدیدین

ببین سعی کن کلا از مغزت بیرونش کنی ببینم خیلی پیش هم میرفتین منظورم اینه خیلی راحت بودین هروزهمو مید ...

نه مجازی در ارتباط بودیم ایشون یه شهر دیگه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز