baharr1382 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 1016 عنوان بی بی چک 438 بازدید | 33 پست خانما من دوهفته پریودم عقب افتاده صبح بی بی زدم اول منفی بود البته ی هاله ضعیف داشت ک رو ب سفید میداد الان یهو اینجوری شد بعد رفتم زعفرون و اینا خوردم الان دیدم اینجوری شده منفیه دیگه؟ ♥️ 1401/09/11 | 16:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هیامین عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 1330 نه نه مثبتههههه دخترررر مثبته بخدااا زعفرون نخوریاااا الان ۷ 😐هدف اول ۹ دوم ۸ سوم ۷ چهارم ۶ پنجم ۵ ششم ۴ هفتم ۳ هشتم ۲ نهم ۱ و هدف دهم صفر😍😍
هیامین عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 1330 تو اقدامی گلم؟؟؟؟ الان ۷ 😐هدف اول ۹ دوم ۸ سوم ۷ چهارم ۶ پنجم ۵ ششم ۴ هفتم ۳ هشتم ۲ نهم ۱ و هدف دهم صفر😍😍
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 وای زعفرون چرا خوردی مامان خانوم ،دبگه نخوریا آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
baharr1382 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 1016 این بیشتربه مثبت میخوره چرازعفرون اول ک زدم منفی بود بعد خوردم همون صبح خوردم الان دیدم اینجوری شده وقتی خوردم دیدم 😭😔 ♥️
baharr1382 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 1016 وای زعفرون چرا خوردی مامان خانوم ،دبگه نخوریا آخه این همون لحظه میافتاد مگه نمیگن تا پنج دقیقه معتبره؟ ♥️
هیامین عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 1330 اول ک زدم منفی بود بعد خوردم همون صبح خوردم الان دیدم اینجوری شده وقتی خوردم دیدم 😭😔 مبارکه مامان شدی😍خدا نگه دارش باشه واست سالم و صحیح بغل بگیری😍 الان ۷ 😐هدف اول ۹ دوم ۸ سوم ۷ چهارم ۶ پنجم ۵ ششم ۴ هفتم ۳ هشتم ۲ نهم ۱ و هدف دهم صفر😍😍
هیامین عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 1330 آخه این همون لحظه میافتاد مگه نمیگن تا پنج دقیقه معتبره؟ افتاده تو ندیدیمعمولا بمرور پررنگتر میشه این واضحه مثبت بودا الان ۷ 😐هدف اول ۹ دوم ۸ سوم ۷ چهارم ۶ پنجم ۵ ششم ۴ هفتم ۳ هشتم ۲ نهم ۱ و هدف دهم صفر😍😍
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 آخه این همون لحظه میافتاد مگه نمیگن تا پنج دقیقه معتبره؟ تو همین سایت دیدم با تاخیر مثبت شده باردار بوده ، فردا برو آزمایش بده آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞