2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 33 پست
دو هفته هرچی میزنم منفی اینم اول منفی بود بعد اینجوری شد مدیکوره مثبت کاذب نداره؟

نه کاذب نداره

مثبته خیالت راحت فردام بیبی چک بزن تگم کن فعلا هم نرو آزمایش بزار دوتا خط پررنگ شبیه هم بشه بعد برو آزمایش

لطفا حرفم گوش بده تو مادر شدی تمام خیالت راحت 

الان ۷ 😐هدف اول ۹ دوم ۸ سوم ۷ چهارم ۶ پنجم ۵ ششم ۴ هفتم ۳ هشتم ۲ نهم ۱ و هدف دهم صفر😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه کاذب نداره مثبته خیالت راحت فردام بیبی چک بزن تگم کن فعلا هم نرو آزمایش بزار دوتا خط پررنگ شبیه ...

وای عزیزم چقدر خوبه ک امید میدی بهم ولی چرا ته دلم ناامیدم چون اکه همون لحظه میوفتاد مطمئن میشدم ولی این آخه 😞کاش واقعا باشه خیلی بچه دلم میخاد و خیلی خیلی انتظار سخته همسرم ک بیشتر از من منتظره طفلی 

♥️
وای عزیزم چقدر خوبه ک امید میدی بهم ولی چرا ته دلم ناامیدم چون اکه همون لحظه میوفتاد مطمئن میشدم ولی ...

اخه من ی پسر دارم

اول که گرفتم گفتم منفیه بعد ۱۰ دقیقه سایه دراومد

بعد ۲۰ دقیقه هاله اش عین تو بود تازه رفته رفته پررنگتر میشه

ابجیمم منفی بود انداخته بهد رفته دیده مثبته الان دخترش ۱۲ سالشه

تازه خیلیا منفی میزنه ولی باردارن

تو که هاله اش مثل نور افتاب واضحه دیگه جای شکی نیست

فردا صبح بگیر شب آب نخور اصلا تا ۸ ساعت آب نخور ک ادرارت غلیظ باشه بعد بی بی بگیر

الان ۷ 😐هدف اول ۹ دوم ۸ سوم ۷ چهارم ۶ پنجم ۵ ششم ۴ هفتم ۳ هشتم ۲ نهم ۱ و هدف دهم صفر😍😍
اخه من ی پسر دارم اول که گرفتم گفتم منفیه بعد ۱۰ دقیقه سایه دراومد بعد ۲۰ دقیقه هاله اش عین تو بود ...

باشه عزیزم حتما فردا میزنم دعا کن اونم مثل همین بشه 🥺🥲

♥️
این امروز زدم اولش منفی بود بعد نیم ساعت اینجوری شده ک میگن کاذبه، یونی تسته

این مثبته عزیزم کاذب نیست

مثبت مثبته مادر شدی مطمن باش شک نکن 

@an76  

@maya77  

@آوا1122  

هرچی بهش میگم مثبته باور نمیکنه شما بهش ی چی بگینننن

منفی نبود اولش هاله ضعیفه بزور دیده میشه شما فکر میکنی منفیه

@an76     @maya77     @آوا1122     هرچی بهش میگم مثبته باور نم ...

عزیز دلم ♥️🥺 کاش واقعا همینطور ک میگی باشه ولی مثبت باشه مگه نباید زیر پنج دقیقه رنگ بگیره؟ وگرنه از خدامه ک مثبت باشع

♥️
عزیز دلم ♥️🥺 کاش واقعا همینطور ک میگی باشه ولی مثبت باشه مگه نباید زیر پنج دقیقه رنگ بگیره؟ وگرنه ا ...

رنگ گرفته که اینشکلی شد

عزیز دلم ♥️🥺 کاش واقعا همینطور ک میگی باشه ولی مثبت باشه مگه نباید زیر پنج دقیقه رنگ بگیره؟ وگرنه ا ...

اولاش اینطوریه هرمون رفته رفته بیشتر میشه و دو خط زود رنگ میگیره بمرور بعد ۶ روز بیبی بگید در جا دو خط میندازه مدیکور هم بگیر بهتر نشون میده قطره چکونی

2790
2778
2791
2779
2792