2777
2789
عنوان

فسنجووووون😋😋

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 42 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من عاشقشم 

واسه شب بار گذاشتم

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

من

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم

ما شمالیا مثل تهرانیا درست نمیکنیم 

اول از همه مرغو با‌نمک و رب انار ترش میذاریم یک ساعت کامل بپزه بعد مرغارو خارج میکنیم و گردو که کامل اسیاب شده طوری که روغنش در اومده باشه رو میریزیم تو همون اب و رب انار بعد قاشق اهنی داریم کامل داغش میکنیم میندازیم داخل خورشت یک ربع نیم ساعت با شعله متوسط میذاریم بپزه بعد فلفل سیاه و یکم زردچوبه اضافه میکنیم شعله رو کم میکنیم چندتا دونه یخ میندازیمو میذاریم سه چهارساعت کامل بپزه روغن روش جمع میشه و خورشت غلیظ میشه یربع نیم ساعت اخرم مرغارو برمیگردونیم داخل خورشت مزه ها به خورد هم برن. 

ما نه پیاز میریزیم نه شکر ذره ای هم بوی بد مرغ نمیگیره اصلا . این فسنجون اصیل ماست

خداياشكرت....❤️ 
شنیدم هر شهر مغزاش فرق داره شمالم با اردک میپزن خیلی خوشمزس البته تعریف شنیدم دلم میخواد بخورم

با مرغ بهتره اردک سفته

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
با مرغ بهتره اردک سفته

چه جالب 

من شمال یه جوجه کباب خوردم خوشمزه ترین جوجه کباب عمرم بود زیتون پروردشم واقعا بهترین بود به نظرم غذاهاشون خیلی خوشمزس اصلا رنگ و لعابش فرق داره باید یه بار بیام دو سه هفته بمونم انواع غذاهاشون بخورم