2777
2789
عنوان

فسنجووووون😋😋

455 بازدید | 42 پست

دهنمممممم آب افتاد 😄

چند ماهه ک دلم خورشت فسنجون میخواد پررررر روغن گردووووو اوووووف دهنم آب افتاد خدااااایییییی 

کی عاشق این غذاست؟؟کیا خوشمزه میپزنش؟؟؟

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

دوست دارم ولی بلد نیستم درست کنم

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوست دارم ولی فعلا رژیمم مامانم خیلی خوب میپزه قشنگ روغن میندازه

توروخوووودا دعوتم کننننن😢😄😄😄😄😄

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
دوست دارم ولی بلد نیستم درست کنم

آسونه از گوگل کمک بگیر 

من عاشقشم اخرین باری که خوردم دوستم اورد واسم تو دوران دبیرستان یازدهم بودم الان از اون روز سه چهارس ...

آسونه ک خودت درست کن.از گوگل بگیر

من عاااااااشقشم