2777
2789
عنوان

میگرن

1512 بازدید | 42 پست

شماهایی که میگرن دارین چی کار میکنین بهتر بشین؟

من از دیشب سردرد دارم هنوزم بهتر نشده کلی هم کار دارم نمیتونم انجام بدم😭

نمیدونم میگرنه یا نه ولی کلافه شدم انقدر همیشه سردرد دارم

دکتر میرین دارو میده؟عمومی برم تشخیص میده یا حتما باید پیش متخصص برم؟

اگه کسی رو میشناسین کارش خوب باشه میشه معرفی کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص میگروستاپ میخورم شیاف دیکنوفناک میزارم.دمنوش ارامبخش میخورم دیگع اوج بگیره میرم زیر سرم و امپول..

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰
حتما برو پیش متخصص من میگرن شدید داشتم رفتم عمومی گفت حتی سینوزیت هم نداری سالمی رفتم متخصص گف میگرن ...

ای وای

پس میرم حتما 

راستی شما گوش هاتون اذیت نمیشد؟درد یا احساس فشار روی گوش هم میتونه از میگرن باشه؟

استرس دارم بیشتر 

واسه همونه تا استرستو درمان نکنی همین اشه و همین کاسه 

من اون موقع دانشجو بودم انقد استرس داشتم هر روز باید قرص میخوردم تا میگرنم خوب بشه ولی درسم که تموم شد خوب شد خودش 

ببین عزیزم

دونه دونه سرانگشتای دسته تو به حالت چرخشی رفت و برگشت تا ده ثانیه ماساژ بده

این عالیه⁦👌🏼⁩

گاهی هم بیرون گود وایسا؛.    ⁦                                 ⁦  ببین چیو داری بخاطر چی از دست میدی!                                             …شاید پشیمون شدی…
ای وای پس میرم حتما  راستی شما گوش هاتون اذیت نمیشد؟درد یا احساس فشار روی گوش هم میتونه از می ...

وقتی درد زیاد دارم کل صورتم درد میگیره گوشامم درد میکنه اگه میگرن داری نباید اصلا تو سر و صدا باشی تو نور زیاد باشی لامپ اینا ترشی نخوری زیاد ب گوشی نگا نکنی که میگرنت بیشتر میشه❤️‍🩹

اولا برو متخصص میفرسته ام آر آی . من رفتم گف میگرن داری ،خیلی هم دارو خوردم چندبار هم داروهامو عوض کرد خوب نشدم.من وقتی سردرد میگیرم بینیم کیپ میشه و سمت راست سرم از چشمم شروع میکنه ب درد تا گردنم، جدیدا با روغن سیاهدونه درمان میکنم عالی جواب داده . خداروشکر،امتحان کن