2777
2789
عنوان

میگرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 42 پست
واسه همونه تا استرستو درمان نکنی همین اشه و همین کاسه  من اون موقع دانشجو بودم انقد استرس داشت ...

منم دوره کنکورم خیلی بدتر بودم الان تازه یکم بهتر شدم 

ولی آره باز باید روش کار کنم بهتر بشم🥺

خداروشکر که بهتری❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا برو متخصص میفرسته ام آر آی . من رفتم گف میگرن داری ،خیلی هم دارو خوردم چندبار هم داروهامو عوض ک ...

منم همین روالو داره 

اابته گوش هامم ادیت میشه و درد میگیره حتی 

حتما امتحان میکنم 

خداروشکر بهتری❤

وقتی درد زیاد دارم کل صورتم درد میگیره گوشامم درد میکنه اگه میگرن داری نباید اصلا تو سر و صدا باشی ت ...

دیشب با سردرد خوابیدم هم اتاقیام لامپو روشن گذاشتم تا صبح ده برابر بدتر شدم😑

مرسی از راهنماییات❤

منم همین روالو داره  اابته گوش هامم ادیت میشه و درد میگیره حتی  حتما امتحان میکنم  ...

سینوزیت و میگرن ب هم ربط دارن.توی سرما و جلوی کولر نرو.من جدیدا وقتی از حموم در میام بلافاصله روغن سیاهدونه اصل میمالم ب پیشونیم و گردنم.وقتی هم دیدی داری سردرد میگیری استفاده کن . مطمعنم جواب میگیری ,قشنگ ماساژ بده 

قرص میگروستاپ میخورم شیاف دیکنوفناک میزارم.دمنوش ارامبخش میخورم دیگع اوج بگیره میرم زیر سرم و امپول. ...

منم همینم سه بار سرم و باشقیقه هامو حجامت کردم 25روز طب سوزنی شدم آخرش هیچ به هیچ شوک برقی به رگ های سرم دادم ولی جواب نگرفتم الآنم دوزه سردرد دارم در حد لالیگا بچم هم 4ماهشه دخترم کلاس اولی منم نابودم

منم همینم سه بار سرم و باشقیقه هامو حجامت کردم 25روز طب سوزنی شدم آخرش هیچ به هیچ شوک برقی به رگ های ...

پاشو برو سرم امپول بزن حرص درس خوندن نخور کن با لیسانس شدم فروشنده والا اینم نتیجع درس..منم تو سرما گرما زیاد مرتب میگیره.خدا کمکمون کنه

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰
پاشو برو سرم امپول بزن حرص درس خوندن نخور کن با لیسانس شدم فروشنده والا اینم نتیجع درس..منم تو سرما ...

مرسی خودم با معدل کل 18/58لیسانس گرفتم اونم 6ترمه الان دارم آشپزی میکنم خونه داری میکنم بعد همکلاسیم که همیشه می‌گفت اگه تو نبودی لیسانس نمیگرفتم دکتر شده وبا یه متخصص ازدواج کرده و ترکیه زندگی میکنن،😔😔

به نظرم اگر تا حالا دکتر نرفتی مستقیم برو پیش دکتر آریانی ی کلینیک درد دارن که واسه انواع دردهای مختلف هستش من خیلی هارو دیدم که اومدن و راضیی بودن خودم میگرن پدرمو درآورده بود ی وقتایی عصن چشمم نمیدید باید میرفتم تو تاریکی مطلق میخوابیدم و ی وضع بدی داشتم ولی خداروشکر الان خیلی خیلی بهترم