2777
2789
عنوان

چیذر

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگار جونم انشالله که قسمتت میشه بری منم خیلی دلم میخواد ولی میدونم نمیشه اگه رفتی منم اونجا دعا کن آ ...

همیشه لطف داری به من و با حرفات یه نور امید تو دلم میشینه‌.. شاید خیلی وقتا نتونم مثل شما جمله‌های قشنگی بنویسم🥺 اما هرچی میگم از تهه دله.. امیدوارم خدا به خواسته‌هامون بدون نوبت برسه و بالاخره بریم جاهایی که ارزوش رو داریم🤭💛

حتما مهربونمممم.. مگه میشه برم اونجا و شما رو یادم نباشه😍 اصلا بیا قول بدیم هرکدوم زودتر رفت دیدن شهدا، اون یکی رو حسابی دعا کنه😁🙌💙

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار می‌کنیم، جز خدا..✨️🌾
نظرتون کاملا اشتباهه برداشتتون از محیط اطراف بسیار غلط!

خانوم دکتر موافقم باهاتون👌 نوع دید ما به اطراف، طرز تفکر ما رو شکل میده

زندگی نکرده باشم چطور نظر میدم

عزیزدلم نمیدونم چه اتفاقی افتاده که حس خوبی به این منطقه نداری..❤️ اما امیدوارم همه‌چی واست عالی پیش برات و نظرت فارغ از هرجایی که زندگی میکنی، عالی باشه

همیشه لطف داری به من و با حرفات یه نور امید تو دلم میشینه‌.. شاید خیلی وقتا نتونم مثل شما جمله‌های ق ...

الهی فداتشم که آنقدر مهربون و خوبی 🥺😍 ممنونم ازت یه دنیا که آنقدر بهم لطف داری 🥺 انشالله که قسمتمون میشه من که از بس دلم میخواد برم گلزار شهدا و نمیشه یه روز ناراحت بودم نمیدونم خدا خواست چجوری بود به ذهنم افتاد رفتم از عکس های شهدا پرینت گرفتم شمع هم روشن میکنم دعای کمیل هم می‌زارم برای شهدا قرآن و دعا میخونم برای همه به خصوص تو عزیز دلم و هلن جون و بقیه بچه ها دعا میکنم یکم از حس دلتنگیم کم میشه و حس میکنم واقعا گلزار شهدا هستم دقیقا همین  عکس شهید دهقان رو هم پرینت گرفتم انشالله که دعوتمون کنن بریم سرمزارشون 🤲💚😍🥺

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
خانوم دکتر موافقم باهاتون👌 نوع دید ما به اطراف، طرز تفکر ما رو شکل میده

خوب شما با فقر فرهنگی و شهرسازی افتضاح مشکل ندارید دیدتونم خوبه خداروشکر ولی فکر میکنم اکثر مردم زیبایی و فرهنگ رو به تلقین ترجیح میدن

الهی فداتشم که آنقدر مهربون و خوبی 🥺😍 ممنونم ازت یه دنیا که آنقدر بهم لطف داری 🥺 انشالله که قسمتم ...

خداروشکر که اون حس دلتنگی، جای خودش رو به امید و شعف میده👌 اره خلاصه بیا یکم دیگه صبر کنیم😍😍 توی بهترین زمان، بهترین اتفاق‌ها میفته واسمون.‌. باور دارم بهش❤️

خداروشکر که اون حس دلتنگی، جای خودش رو به امید و شعف میده👌 اره خلاصه بیا یکم دیگه صبر کنیم😍😍 توی ...

انشالله عزیزدلم 🤲😍❤️

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
 خوب شما با فقر فرهنگی و شهرسازی افتضاح مشکل ندارید دیدتونم خوبه خداروشکر ولی فکر میکنم اکثر م ...

ما ادما میتونیم نظرای متفاوتی داشته باشیم💛 قصد منم توهین به نظر شما نبود فقط برداشت خودم رو گفتم.. بشخصه اگه از جایی خوشم نیاد هم سعی میکنم دوباره نکته‌های مثبتش تو ذهنم بمونه😅 مطمئنا این منطقه نکات مثبت هم داره.. بهرحال واستون ارزوی موفقیت میکنم😘💚