2777
2789
عنوان

چیذر

910 بازدید | 25 پست

بین شما مهربونا.. کسی اینجا هست که گاهی اوقات بره امامزاده علی اکبر چیذر؟🙆‍♀️

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار می‌کنیم، جز خدا..✨️🌾

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله خب

واقعااا؟😍 یه زحمتی واست داشتم.. لطفا ایندفعه هروقت رفتی.. اگه تونستی این شهید عزیز رو پیدا کن... معروفن به شهید دستگیر چیذر.. لطفا ازشون بخواه منم سال بعد ابان بیام اونجا🥰💚.. از لطفت ممنونم واقعا 

بله خب

البته هیچ اجباری نیست.. اگه یادتون رفت هم فدای سرتون😍❤️

ولی خب دلم میخواست یکی از شما مهربونا که میره اونجا.. منم یاد کنه

بدترین محله تهران هم از لحاظ شهرسازی هم از لحاظ فرهنگی صفره

چه ربطی داره😐 یکی از بهترین مناطقه اتفاقا.. در ضمن تاپیک منم اصلا به این مسائل مربوط نبود

چشم. هروقت رفتم، حتما

وای فداتون بشم.. فکر نمیکردم کسی باشه😍😍😍😍❤️ به دلم افتاد یکبارم که شده تاپیک بزنم حداقل.. خداروشکر که شما اومدی

واقعا ازتون ممنونم.. زندگیتون غرق نور و ارامش.. اجر و پاداش کارهای خوبتون با شهدا

نگار جونم انشالله که قسمتت میشه بری منم خیلی دلم میخواد ولی میدونم نمیشه اگه رفتی منم اونجا دعا کن آنقدر دلت پاکه و به یاد شهدا هستی میدونم خیلی زود دعوتت میکنن بری سر مزارشون 🤲🥺💚🙏🏼

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
ایشون ظاهرا همینجوری یچیزی گفتن!! ...هیچ شناخت نزدیکی هم از محله چیذر ندارن

بله همینطوره متاسفانه💙