2777
2789
عنوان

یعنی میشه منم یه روزی پولدار بشم

809 بازدید | 15 پست

آرزومه یه روز پولدار بشم ۲۱ سالمه بامادرم میریم خونه های مردم تمیز میکنیم حقارت بدبختی رو با دستام لمس کردم دیدم توخانواده های  پولدارکه دختراشون ک هم سن منه نمیزارن یه چیز کوچیک ناراحتشون کنه یا دست به ظرفی بزنن یا لباسی بشورن 

از وضعیتم ناامیدبودم قصد خودکشیم داشتم ولی با بدبختیام دارم میسازمهدفم اینه برم دانشگاه حسابداری بخونم تمام فکرزکرم بشه درسام بنظرتون میتونم موفق بشم؟

دانشگاه تو رشته حسابداری  نطرتون چیه?میرم پیام نور

بهمن میخوام برم ! خودم رشتم انسانی بوده ریاضیم تو دبیرستان درحد۱۰ بوده ولی عاشق حسابداریم تنها پلی میخوام بشه از بدبختیام جدا بشم 

نیازه باید لبتاب بخرم؟؟ترم یک میخوام برم توروخدا هرنصیحتی حرفی هست بهم بگید

بگو یا زینب بگو یا حسین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره برو اونقدر بخون تا موفق بشی میتونی سرکار هم بری همزمان یادت باشه خدا مراقب دل همه آدمای هست ...

سرکار خیلی تلاش کردم ک برم ولی ظاهرم خوب نیست چندجا رفتم ردم کردن دیگه واقعا خجالت میکشم برم

بگو یا زینب بگو یا حسین

شمایی ک پا ب پایه مادرت داری کار میکنی مطمئن باش ب بهترین ها میرسی

کمتر دختری راضی میشه بره با مادرش سرکار دخترا حالا باید همه چی براشون تامین بشه کم پیش میاد راضی بشن ب کار 

خدا خودش کمکت میکنه هرچی ک ارزوشو داری بهش برسی

واقعا دمت گرم 

ببین عزیزم این پولدارا ک میری خونشون اگر وضعیتتو بدونن کمکتون میکنن درمورد دَرسِت، لپتاب، دانشگاه، جهیزیه و هرچی

این پولا براشون چیزی نیست

من خواهرم یکی میومد خونه ش رو تمیز میکرد ی دختر داشت تمام جهیزیه دختر رو دادن اونم از بهتریناش خواهرم رفته بود خونه دختره ک کادو ببره میگف اساساش از من خیلی بالاتر بود همه چی لوکس

خلاصه ک من دلم برات روشنه خدا بهترینارو برات کنار گذاشته

موفق باشی🤍

توکل کن به اون بالایی کار خوبه خدا درست کنه بنده هاش چی کارن؟ قشنگترین معامله ها باخداست باهاش عهد ببند یه جوری بغلت کنه که خودت نفهمی

فقط فک نکنی چون دیگ خدا هواتو داره دیگ سختی نداره راهت ها! نه اتفاقا خیلی بیشتر از بقیه باید سختی بکشی چون خدا خیرت رو میخواد میخواد ظرفیتت بره بالا

خلاصه که تا خدا هست دیگه چه نگرانی ای هست؟