2777
2789
عنوان

چرا میگن آب شب مونده نخورید

263 بازدید | 8 پست

من موقع خواب و وقتی که بیدار میشم به شدت احساس خفگی و تشنگی دارم باید آب بالای سرم باشه منم حوصله ندارم هر دفعه بیدار بشم آب بیارم

بخصوص صبح ها کامل دهنم خشک میشه بزور نفس میکشم باید آب کنارم باشه

حالا یه فلاسک کوچیک دارم درش محکم بسته میشه تبادل هوا نداره آب رو هم تا صبح خنک نگه میداره؛ داخل اونم آب بریزم شبا بخورم مشکل داره؟

من که حوصله بلند شدن ندارم

تو تاپیک قبلی گفتیم دیگ🙁

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگه صبح بیدار شم حال اینم ندارم دست بندازم به فلاسک آب به چیزای ترش فکر میکنم دهنم که آب افتاد همونو قورت میدم😐😁

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از