2777
2789
عنوان

چرا میگن آب شب مونده نخورید

465 بازدید | 14 پست

من موقع خواب و وقتی که بیدار میشم به شدت احساس خفگی و تشنگی دارم باید آب بالای سرم باشه منم حوصله ندارم هر دفعه بیدار بشم آب بیارم

بخصوص صبح ها کامل دهنم خشک میشه بزور نفس میکشم باید آب کنارم باشه

حالا یه فلاسک کوچیک دارم درش محکم بسته میشه تبادل هوا نداره آب رو هم تا صبح خنک نگه میداره؛ داخل اونم آب بریزم شبا بخورم مشکل داره؟

من که حوصله بلند شدن ندارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوهوم تو همون فلاسک بریز

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

اگه درش بسته باشه فکر نکنم مشکلی داشته باشه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اره منم شنیدم 

حتی برا شیر خشک بچه م اب میذارم فلاسک هم داغ هم سرد توی دو تا فلاسک 

اینم مادرم گفت اب سنگین میشه دلدرد میاره درش رو محکم ببند 

شاید از قدیم میگن علمی ش رو نمیدونم

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

ن بابا.فک کنم اگ روباز باشه میگن.ک اونم اگر از لحاظ جن و اینا میگی خرافاته باور نکن.من هرشب از لیوان آب بالا سرم میخورم و زنده میباشم😐ولی پیش اومده ک صبح پا شدم دیدم مورچه و جک و جونور توشه😆😂

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

آب مونده چ تو هوا ازاد چ بسته اصلا خوب نیست،، معده اول صبح باید، آب ولرم رو ب داغ،، اگه میخوای لاغر بشی،، آب لیمو اضافه کنید اگه میخوای سرحال باشید کل،، عسل و آب لیمو 

حمید بلوچی ،،مربی بوکس و بدنسازی ،،البته شغل اصلیم بازار تهران صنف خشکبار 
میگن اگه هوا بهش برسه نباید بخوری مثلا تو لیوان باشه

چرا نباید خورد 

من یه لیوان آب بالا سر دخترم میزارم شب ده بار بلند میشه آب میهوره

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
فکر کنم میگن میکروب جمع میشه و...

من ک میخورم😁هیچیم هم نشده

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.