2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید زودتر بخوری ولی بازم دیر نیست بخور آزمایش قبل بارداری دادی

بله ماه قبل رفتم دکتر سونو دادم پاپ اسمیر و ازمایش قبل بارداری البته من کم کاری تیرویید دارم که دکتر گفت الان با قرص کنترل شده ولی وقتی باردار شدی باید دوباره چک کنی تیروییدتو احتمالا دز بالاتری بخوای ولی حرفی از اسیدفولیک نزدیادمم رفت ازش بپرسم ولی میدونستم معمولا میخورن قبل بارداری گفتم بپرسم ازشما  بدون نسخه پزشک ضرر نداره بخورم ؟چون سی بی سی کامل نرمال بود بارداری اولم ناخواسته بود نخورده بودم اصلا 

منم قصد بارداری دارم.نزدیک‌2ماه و نیمه قرص اسیدفولیک مصرف میکنم.سه روز پیش آزمایش چکاپ دادم .آهنم پایین بود 10/8بود.دکتربهم گفت که آهن +اسیدفولیک مصرف کن.

همش میگم کاش از همون موقع آهنم مصرف کرده بودم.

از من ب شما نصیحت قصد بارداری یه آزمایش چکاب بده.قند چربی.هموگلبین.تیرویید.آنزیم های کبدی.b12.ویتامین D

بله ماه قبل رفتم دکتر سونو دادم پاپ اسمیر و ازمایش قبل بارداری البته من کم کاری تیرویید دارم که دکتر ...

خوب خداروشکر

حالا منم دوست دارم اقدام کنم واسه بارداری ولی کم خونی دارم نمیدونم چکار کنم بذارم وقتی برطرف شد یا مشکلی نیست

الان دارم دارو مصرف میکنم

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹
منم قصد بارداری دارم.نزدیک‌2ماه و نیمه قرص اسیدفولیک مصرف میکنم.سه روز پیش آزمایش چکاپ دادم .آهنم پا ...

الان فهمیدی کم خونی داری نباید اقدام کنی؟آخه منم کم خونی دارم

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹