2777
2789
عنوان

نظرتون راجب صیغه محرمیت چیه

343 بازدید | 16 پست

برا خواهرم خواستگار آمده اما قبلاً چند ماه محرم پسر دایم بوده بخاطر  بزرگترها و اینکه تا حدودی همو میشناختن ازدواج کردن  اما خیلی خیلی زنداییم اذیتش میکرد خواهرمو برای همین جداشدن وصیغه فسخ شده الان بعد 5سال خواستگار برای خواهرم آمده  شرایطش هم خوبه اما نمی دونیم چطور بگیم 5ماه محرم پسر دایم بوده  الآنم که پسر دایم فهمیده بهش گفته ازدواج نکنه تا خودشون دوباره بیان خواستگاری خواهرم دیگه می‌ترسه از این خانواده

به نظرم اصلا مهم نبوده مثل دوستی های الان بوده 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم اصلا مهم نبوده مثل دوستی های الان بوده 

اخه یک خواستگار دیگه  تااین موضوع فهمید ناراحت شدن حتی ما گواهی پزشکی قانونی گرفتیم که اصلا به خواهرم نزدیک نشده اما بازم نگران بازگو کردنش هستیم 

نیاز نیست به کل خانوادش بگه

فقط باید به خود خواستگارش بگه 

و اجازه بده‌که اون مرد خودش انتخاب کنه که می خواد ادامه بده یا نه

بالاخره ماه پشت ابر نمی مونه و خواهرت هم اگه بگه دیگه یه عمر نگران مخفی کاریش نمیشه و با ارامش زندگی می کنه

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 

من وقتی با شوهرم دوست بودم؛ اون اصرار داشت صیغه بخونیم. من حقیقتا اعتقادی ندارم اما شوهرم معتقده

من به خاطر اینکه دوستیمون طولانی بود قبول کردم اما اگر جای خواهرتون بودم قبول نمیکردم

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):