2777
2789
عنوان

دلم گرفته😔💔

341 بازدید | 26 پست

خدايا ميشه به منم نظر كني؟؟؟

بچه ها خيلي حالِ روحيم خرابه 

بخدا حسود نيستم...!

انشالله هركي بارداره،بارداري راحت و آسوده اي داشته باشه

ولي جاريم تازه باردار شده خواهرشوهرمم ماه هاي اخر بارداريشه 

خيلي بهم فخر ميفروشن🥺💔

مخصوصا جاريم.😔

دلم گرفته💔چرا خدا به ما چشم انتظارا اينقدر سختي ميده خستم 😔چندين ماهه اقدامم هيچ مشكلي هم نداريم منو همسرم 😞

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙

عزیز دلم جاری منم تازه بارداره شده 😄ولی این خدایی خیلی به روم نمیاره یه بچه ۱۰ ساله داره ک بعد ۵ سال باردار شده

۶ماه قبل دوباره بعد ۱۰ سال با دوا و دکتر باردار شد تو ۸هفته سقط شد بعد دوباره دوا درمان شروع کرد الان چند روز پیش ازمایشش مثبت شد🙏

ناراحت نباش گلم زودی قسمت من و تو هم میشه🤰 شاد باش اگ بخایم قصه بخوریم مامان های خوبی برا نی نی هامون نمیشیم ها باید ی مامان پرانرژی و مثبت اندیش باشیم پایان همین انتظار شیرینه مطمعا باش سال دیگه همین موقع به لطف خدا بچه بغلیم و بچه هامون هی وق وق میکنن😅و به فکر پوشک عوض کردن و کهنه شکستن وشیر دادنیم و نخوابی های شبانه ک انشالله قسمتمون میشه 🤲🤱

خدایا شکرت که قراره بزودی به من و آقایی یه بچه سالم هدیه بدی🙏🤰😍قراره بزودی تیکر بارداری بزارم😍🤰
عزیز دلم جاری منم تازه بارداره شده 😄ولی این خدایی خیلی به روم نمیاره یه بچه ۱۰ ساله داره ک بعد ۵ سا ...

قربونت برم مهشيد مهربونم 

انشالله به لطف خدا😍🥰

بيشتر نگرانيم اينه اگر اين ماه نشم ماه بعد بايد امپول بزنم😟

تو رفتي ازمايش گلم؟؟انشالله كه خيره و توهم اين ماه مامان شدي دخترِ خوش قلب

بنظرم تو دو قلو مياري😍😍😍😍

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیز دلم ببخشید ک توی این تاپیکتون پیام میزارم خیلی مهم هست میشه جواب. بدی

دل من تنگ چشایی ست  که نیست.... 🥺 میشه برا محمد آیهان کوچولوی من دعا کنید چشماش خوب بشه 😔 شاید خدا صدای شما رو زود تر بشنوه 🙏یعنی میشه مثل بقیه بچه ها محمد منم همه جارو ببینه و بازی کنه 😔               خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤
عزیز دلم ببخشید ک توی این تاپیکتون پیام میزارم خیلی مهم هست میشه جواب. بدی

بخدا سردرد شديم منو خواهرم ماشالله سوالا زياد بودن 

جانم بپرس؟؟

اسی دورت بگردم صد بار پرسیدم جواب ندادی  لطفا بپرس میم دوسم داره  و ب ارزوهام میرسم؟&nbs ...

تلاش كني به همشون ميرسي 

و بله دوستت داره

چرا جواب منوندادی؟توی تاپیک حس شیش😔😔

عشقم بخدا سوالا زياد بودن خواهرمم داره ميره 

زود بپرس ج بدم

فاطمه..عزیزم میگی منوهمسرم اشتی میکنیم؟؟دوسم داره؟؟😔😔

بله اشتي ميكنيد و دوستم داره 

قهر و اشتي نمك زندگيه