2777
2789
عنوان

دلم گرفته😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 26 پست
بخدا سردرد شديم منو خواهرم ماشالله سوالا زياد بودن  جانم بپرس؟؟

فداتشم عزیزم سوالم این بود لطفاً جواب بده چشمای محمد آیهان کوچولوی من خوب میشن 🙏 

دل من تنگ چشایی ست  که نیست.... 🥺 میشه برا محمد آیهان کوچولوی من دعا کنید چشماش خوب بشه 😔 شاید خدا صدای شما رو زود تر بشنوه 🙏یعنی میشه مثل بقیه بچه ها محمد منم همه جارو ببینه و بازی کنه 😔               خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤
بخدا سردرد شديم منو خواهرم ماشالله سوالا زياد بودن  جانم بپرس؟؟

و اینکه شوهرم بهم خیانت میکنه 

دل من تنگ چشایی ست  که نیست.... 🥺 میشه برا محمد آیهان کوچولوی من دعا کنید چشماش خوب بشه 😔 شاید خدا صدای شما رو زود تر بشنوه 🙏یعنی میشه مثل بقیه بچه ها محمد منم همه جارو ببینه و بازی کنه 😔               خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله اشتي ميكنيد و دوستم داره  قهر و اشتي نمك زندگيه

استارتربرات صلوات  فرستادم  انشاالله  که بزودی  به حاجتت برسی 💜

عزیزم  لطفا  ازخواهرت مبپرسی جوابمو بده

با کسی که چند روز پیش قهر کردم تا چند وقت دیگه اشتی میکنیم؟ 

امروز یافردا زنگ یاپیام بعم میده؟ 

اون پیش قدم میشه؟ 

دلتنگم هست؟ 

دوست داره اشتی کنه؟

عشقم بخدا سوالا زياد بودن خواهرمم داره ميره  زود بپرس ج بدم

استارتر. توروخداانشاالله. که  هر چ ازخدا بخوای  بهت  بده توروخدا جواب سوالم بده حالم  خوش نیس. اگه  خواهرت  رفته  زنگش بزن  اسمم فریده

قربونت برم مهشيد مهربونم  انشالله به لطف خدا😍🥰 بيشتر نگرانيم اينه اگر اين ماه نشم ماه بعد ب ...

فدات بشم جواب ازمایش ک گفتم برات

راستی از خواهرت در مورد منم بپرس بگو تا عید خامله میشم انشالله؟؟؟؟؟،؟ای جانننمممم دوقلو اتفاقا خودمم دوقلوام 

انشاالله گلم نیاز نباشه استفاده کنی🙏😘

خدایا شکرت که قراره بزودی به من و آقایی یه بچه سالم هدیه بدی🙏🤰😍قراره بزودی تیکر بارداری بزارم😍🤰
استارتربرات صلوات  فرستادم  انشاالله  که بزودی  به حاجتت برسی 💜 عزیزم   ...

عزيزم ممنونم 

تا يك هفته ديگه اشتي ميكنيد انشالله

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
سلام اسمم شهربانو ۲۳سالمه بنظرت ازدواج دارم یا  یا کی

تا سال اينده انشالله

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
و اینکه شوهرم بهم خیانت میکنه 

عزيزم انشالله خوب ميشه 

چله سوره يس رو بخون هرروز 

شوهرتونم خيانت نميكنه عزيزم

فدات بشم جواب ازمایش ک گفتم برات راستی از خواهرت در مورد منم بپرس بگو تا عید خامله میشم انشالله؟؟؟؟ ...

عزيزم پرسيدم گفتن شايد اين ماه هم باردار باشي 

ولي تا قبل عيد حتما بارداري گفت خيلي حس خوبي بهش دارم ب زودي باردار ميشه💚

و بچه اولشم احتمالا پسره

عزيزم پرسيدم گفتن شايد اين ماه هم باردار باشي  ولي تا قبل عيد حتما بارداري گفت خيلي حس خوبي به ...

وای عزیزم مرسی خیلی انرژی بهم دادی😘😍😍😍انشالله به لطف خدای مهربون ابجیت درست بگه و هردومون سرسفره هفت سین تو دلی داریم و عکس سنو رو هم به هفت سین اضافه میکنیم 😄🤰🥰آمین امین 

خدایا شکرت که قراره بزودی به من و آقایی یه بچه سالم هدیه بدی🙏🤰😍قراره بزودی تیکر بارداری بزارم😍🤰
وای عزیزم مرسی خیلی انرژی بهم دادی😘😍😍😍انشالله به لطف خدای مهربون ابجیت درست بگه و هردومون سرسفره ...

انشالله عزيزدلم انشالله به اميد خدا😍💚