2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منطق میگه منصور

چون آدم امنیه

ولی خب شاید هر کسی جای محبوبه باشه ممکن بود انتخابش رحیم باشه،

شاید الان یسریا محبوبه رو با این انتخابش مسخره کنن،

ولی خب شاید خود همینا اگه تو شرایطش قرار میگرفتن و عشق چششونو کور میکرد مخصوصا وقتی برا اولین بار از کسی خوشت بیاد انتخابش همون رحیم باشع

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

منصور

عشق و قبول ندارم تهشم ک همون عشق نابودش میکنه

ودر اخر زن منصور میشه

𓂃 ࣪ ִֶָ🦋་༘࿐ ⋆🪐⋆ قشنگی من،شبیه به کسی نبودنه♡ذهنی آرام و پر از آرامش... دنیای مرا زیبا میکند⋆ ୨୧ ← just me←𐙚𐙚 Aura

چی کار کردی امضات خوش رنگه؟منم رنگی کردم ولی رنگ های تیره هست.

از همین متن من کپی کن

بعد تو امضای خودت کپی پیست کن ادامه متن خودتو تایپ کن

بعد ک تموم شد اون متن منو ک کپی کردی از تو امضات پاک کن

𓂃 ࣪ ִֶָ🦋་༘࿐ ⋆🪐⋆ قشنگی من،شبیه به کسی نبودنه♡ذهنی آرام و پر از آرامش... دنیای مرا زیبا میکند⋆ ୨୧ ← just me←𐙚𐙚 Aura