heliya_rr مدیر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 3022 عنوان پزشکی | مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 52 پست سلام بچه ها خوبین ی سوال داشتم من پایم صفر نیست پارسال یچیزایی خوندم ولی فیزیکم صفره از الان شروع کنم برای کنکور تیر بنظرتون میتونم پزشکی قبول شم؟کسی تو اطرافیانشون دیده سال سومیه ک میخوام کنکور بدم خیلی بی انگیزم😣 1401/09/10 | 18:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
واحدپشتیبانی عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 6357 ببخشید میشه بپرسم چه رشته ایی قبول شدین با رتبه تون؟! عزیزم من پرستاری خوندم اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
heliya_rr مدیر استارتر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 3022 نه بخدا اگه بخونی اصلا سخت نیست ،فقط تست زیاد وبزن وتمرین کن راجب خودنش من خیلی کمکت نمیتونم ... اره قربونتون برم خیلی زحمت کشیدین 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😙
heliya_rr مدیر استارتر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 3022 عزیزم من پرستاری خوندم ببخشید میشه بگین دوستتون چطوری خوندن😣😣
گل_ناز۴۸۶ عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 530 اره قربونتون برم خیلی زحمت کشیدین 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😙 خدا نکنه عزیز دلم ،زنده باشیانشالله سال دیگه بیای تاپیک قبولیت بزنی فدات بشم نه اینکه بخام الکی امید بدم ولی واقعا دلم برات روشنه همون که میخوای میاری وقبول میشی ،انشالله موفق باشی عزیز دلم❤️❤️❤️❤️
واحدپشتیبانی عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 6357 ببخشید میشه بگین دوستتون چطوری خوندن😣😣 عزیزم برنامه ریزی میکرد نسبت به ازمون میرفت جلو ریاضی هم با یک استاد پیش میرفت هر کسی روش خودش رو داره الان من روش دوستم رو بگم ممکنه برای شما اوکی نباشه اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
heliya_rr مدیر استارتر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 3022 خدا نکنه عزیز دلم ،زنده باشی انشالله سال دیگه بیای تاپیک قبولیت بزنی فدات بشم نه اینکه بخام ... قربونتون برم مرسییی واقعا بهم انگیزه دادین خیلییی خیلییی ممنون خیلییی ایشالا شماهم تو زندگیتون همیشه موفق باشین😍😘😘😘😘😘🤔😗😗😗😗😗😗
heliya_rr مدیر استارتر عضویت: 1400/08/21 تعداد پست: 3022 عزیزم برنامه ریزی میکرد نسبت به ازمون میرفت جلو ریاضی هم با یک استاد پیش میرفت ... خیلیی ممنون مرسی😘😘
گل_ناز۴۸۶ عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 530 قربونتون برم مرسییی واقعا بهم انگیزه دادین خیلییی خیلییی ممنون خیلییی ایشالا شماهم تو زندگیتون همیشه ... قربونت بشم عزیزمی❤️❤️